Забравена парола за хостинг контролен панел cPanel

Платформата на ICN.Bg предоставя различни панели за управление на различни услуги. При услугата “Споделен уеб хостинг” вие разполагате с достъп до контролния панел cPanel , както и до вашия потребителски панел (https://my.icn.bg/login.html). 

Ако сте забравили паролата си за за вашия хостинг контролен панел (cPanel) или просто желаете да генерирате нова от съображения за сигурност, може да извършите това от вашия потребителски панел . 

За да промените паролата си следвайте следните стъпки:

1. Влезте във вашия Потребителски панел - https://my.icn.bg/products.html?id=16&open=1

* използвайте вашето потребителско име и парола за да влезете е потребителския си панел (Ако сте забравили паролата за потребителския си панел, може да я ресетнете от тук)

2. Отидете в меню “Споделен хостинг” в раздел “Моите продукти”.

2.1 Натиснете в бутона “преглед” на хостинг плана чиито парола желаете да промените. 

3. След, като вече сте в ресурсите на желания от вас хостинг план е необходимо да натиснете бутона “Смяна на парола”,  за да изисквате промяната на паролата му.

 

4. Потвърдете промяната и система автоматично ще генерира нова сигурна парола, която ще изпрати към електронния адрес описан в профила. 

* Моля имайте предвид, че генерирането и изпращането на нова парола може да отнеме малко време  (5-10 минути.).

Публикувано от на

В случай, че имате нужда от техническа помощ или по-детайлна информация свързана с темата от помощната статия, молим да изпратите запитване.

Пусни запитване

Нашият Friendly Geeks техничеки екип с радост ще Ви съдейства денонощно и на:

  • Национален телефон: 0700 300 70 (на цената на един градски разговор)
  • Тел.: +359 2 491 8877