Как да прехвърлите домейна си към ICN.BG

В тази статия ще Ви покажем как можете да прехвърлите домейна си към ICN.BG. По този начин ще смените сегашния регистратор с нас. Когато ние станем регистрар на домейна Ви, ще можете да го управлявате през клиентския си профил в icn.bg – например, да променяте неймсървърите му или да редактирате DNS-зоната му. 

1. Ако вече имате клиентски си профил в нашата компания, влезте в него през “icn.bg”

2. Ако нямате, профил ще Ви бъде създаден по време на прехвърлянето на домейна. Отворете icn.bg и кликнете на "Домейни". След това изберете "Трансфер на домейн", въведете домейна в полето и натиснете "Поръчай" 

2. Въведете отново домейна и изберете разширението му, след което изберете период, за който искате да го подновите. Когато един домейн се трансферира, той автоматично се подновява за период от 1 година. Когато сте готови, натиснете "Продължи" 

3. На следващта страница трябва да потвърдите периода на подновяване 

4. Натиснете "Плащане" и изберете най-удобния за Вас начин.

След като плащането се отрази, отдел "Продажби" ще продължи процеса по трансфера. Ако домейнът е заключен за трансфер, трябва да го отключите, за да можем да инициираме трансфера. 

Публикувано на

В случай, че имате нужда от техническа помощ или по-детайлна информация свързана с темата от помощната статия, молим да изпратите запитване.

Пусни запитване

Нашият Friendly Geeks техничеки екип с радост ще Ви съдейства денонощно и на:

  • Национален телефон: 0700 300 70 (на цената на един градски разговор)
  • Тел.: +359 2 491 8877