Как да прехвърлите домейна си към ICN.BG

В тази статия ще ви покажем как можете да прехвърлите домейна си към ICN.Bg. По този начин ще смените сегашния регистратор с нас. Когато ние станем регистрар на домейна ви, ще можете да го управлявате през клиентския си профил в ICN.Bg – например, да променяте name servers или да редактирате DNS зоната. 

 

Ако вече имате клиентски си профил в нашата компания, влезте в него през “ICN.Bg”.

 

В тази страница можете да въведете вашият юзър и парола.

Ако нямате, профил ще ви бъде създаден по време на прехвърлянето на домейна. Отворете ICN.Bg и кликнете на "Домейни". След това изберете "Трансфер на домейн", въведете домейна в полето и натиснете "Поръчай".

Въведете отново домейна и изберете разширението му, след което изберете период, за който искате да го подновите. Когато един домейн се трансферира, той автоматично се подновява за период от 1 година. Когато сте готови, натиснете "Продължи".

На следващaта страница трябва да потвърдите периода на подновяване.

Натиснете "Плащане" и изберете най-удобния за вас начин.

След като плащането се отрази, отдел "Продажби" ще продължи процеса по трансфера. Ако домейнът е заключен за трансфер, трябва да го отключите, за да можем да инициираме трансфера. 

Публикувано на

В случай, че имате нужда от техническа помощ или по-детайлна информация свързана с темата от помощната статия, молим да изпратите запитване.

Пусни запитване

Нашият Friendly Geeks техничеки екип с радост ще Ви съдейства денонощно и на:

  • Национален телефон: 0700 300 70 (на цената на един градски разговор)
  • Тел.: +359 2 491 8877