Начало > Помощен център > Апликации > WordPress > WordPress Management в cPanel

WordPress Management в cPanel

Помощен център

WordPress Management в cPanel

WordPress Management представлява набор от инструменти, които техническият екип на ICN.Bg разработи само за своите клиенти с цел да им помогне в различни аспекти от работата и управлението на WordPress сайтове като инсталиране, клониране, оптимизиране на бързина и разход на ресурс, сигурност, възстановяване, администриране на потребители и др.

Всеки отделен инструмент е представен подробно в отделна статия. Тук само ще представим всеки инструмент накратко за да добиете обща представа за функционалностите, които всеки от тях предоставя.

WordPress Wizard - оттук трябва да започнете със сканиране на хостинга за да бъдат открити всички налични WordPress инсталации и те да бъдат достъпни за всички инструменти в секцията. Оттук имате достъп до администрацията на всеки един сайт, също може да премахвате инсталации с един клик.

WordPress Install - директно зарежда интерфейса за нова инсталация на WordPress в Softaculous.

WordPress Optimization - уникален интерфейс, през който може с един клик да активирате четири различни инструмента за оптимизация - ActiveCache, W3 Total Cache, PageSpeed и Site Speed-Up (може да ги управлявате и самостоятелно, разбира се).

WordPress Security - служи за проверка на основни настройки по сигурността и се грижи за правата на главния конфигурационен файл wp-config.php.

WordPress Access - оттук може да добавите допълнителна паролна защита на администрацията както и да управлявате (създавате/редактирате/премахвате) потребители и техните нива на достъп до сайта.

WordPress Clone - изключително ценен инструмент за клониране на работещ сайт в няколко различни варианта - поддиректория на съществуващия сайт, различен домейн или смяна домейна на текущия сайт.

WordPress Cron - грижи се WordPress да не изразходва ненужно ресурси при всеки клик в сайта като увеличава интервалите на работа на wp-cron.php.

WordPress Update - дава възможност за автоматично обновяване на WordPress, плъгини и теми.

WordPress Checklist - предоставя общ преглед на статуса на настройките на оптимизацията и сигурността на всеки WordPress сайт в хостинга.

WordPress CDN - активира зареждане на статичните файлове и изображения от Content Delivery Network (CDN) и кешира заявките за повишаване бързината на зареждане на уеб страниците.