Смяна на WordPress парола през Softaculous

Помощен център

Смяна на WordPress парола през Softaculous

В тази статия ще Ви покажем бърз и лесен начин за промяна на паролата за администрацията на Вашия Wordpress чрез инструмента Softaculous. Промяната не изисква технически познания и е много лесна за изпълнение.

Важно: Единственото условие е въпросният Wordpress да е инсталиран през Softaculous - не може да смените през Softaculous парола на Wordpress, който сте инсталирали ръчно.

Първата стъпка е да достъпите инструмента Softaculous от контролния панел cPanel.

wordpress password softaculous

След като сте отворили Softaculous, натиснете бутона приличащ на затворена кутия, който се намира горе вдясно на екрана. Там се намират всички Ваши инсталации на различните PHP скриптове през Softaculous.

wordpress password softaculous

Важно е да изберете правилната инсталация на Wordpress, в случай че имате няколко такива. След това трябва да кликнете моливчето вдясно, за да извършите влезете в режим редактиране:

wordpress password softaculous

Ще видите полето с данните за администрацията, в което ще можете да направите желаните от Вас промени за Admin Username и Admin Password:

wordpress password softaculous

Когато сте извършили желаните промени, натиснете бутона Save Installation Details най-долу на страницата.

Това е финалната стъпка, която е необходимо да направите, за да генерирате нови данни за достъп до администрацията на Вашия WordPress. Вече успешно можете да влезете в администрацията с новите данни за достъп.