Начало > Помощен център > Апликации > WordPress > Смяна на WordPress парола през Softaculous

Смяна на WordPress парола през Softaculous

Помощен център

Смяна на WordPress парола през Softaculous

В тази статия ще Ви покажем бърз и лесен начин за промяна на паролата за администрацията на Вашия Wordpress чрез инструмента Softaculous. Промяната не изисква технически познания и е много лесна за изпълнение.

Важно: Единственото условие е въпросният Wordpress да е инсталиран през Softaculous - не може да смените през Softaculous парола на Wordpress, който сте инсталирали ръчно.

Първата стъпка е да достъпите инструмента Softaculous от контролния панел cPanel.

Линк към Softaculous Apps Installer в cPanel

След като отворите Softaculous, кликнете бутона, приличащ на затворена кутия, който се намира горе вдясно на екрана. Там се намират всички инсталации, които сте направили през Softaculous - Wordpress, Joomla, Magento, OpenCart, PrestaShop, phpMyAdmin и т.н., събрани в отделни таблици за всяко приложение.

Достъп до всички инсталации в през Softaculous

Важно е да изберете правилната инсталация на Wordpress, в случай че имате няколко такива. След това трябва да кликнете моливчето вдясно, за да влезете в режим на редактиране:

Избиране и редактиране на правилния на Wordpress сайт

Ще видите полето с данните за администрацията, в което ще можете да направите желаните от Вас промени за Admin Username и Admin Password:

Въвеждане на новата парола в полето Admin Password

Когато сте извършили желаните промени, натиснете бутона Save Installation Details най-долу на страницата.

Това е последната стъпка, която е необходимо да направите, за да запазите новите данни за достъп до администрацията на Вашата WordPress инсталация. Вече успешно можете да влезете в администрацията с новите данни за достъп.