Поръчка на SSH достъп в ICN.Bg

Помощен център

Поръчка на SSH достъп в ICN.Bg

В тази статия ще ви покажем как можете да поръчате SSH достъп за вашия споделен хостинг план. Например, през SSH връзка техническо лице може бързо и лесно да редактира кода на уебсайта, да преструктурира директории и файлове, да генерира архиви, да прави проверки в логове и т.н.

Влезте във вашия клиентски профил (в потребителския панел) в ICN.Bg.

В главното меню кликнете линка Споделен хостинг в секция Моите продукти. След това кликнете върху името на хостинг плана (линка със зелен цвят), за който желаете SSH достъп.

В панела на хостинга кликнете бутона Допълнителни опции:

order ssh access

Кликнете бутона срещу опцията SSH/Shell достъп за да се промени текста от НЕ на ДА. След това кликнете бутона Изчисли - сумата за плащане ще бъде изчислена и ще бъдете попитани по какъв начин желаете да заплатите заявката:

order ssh access

При хостинг плановете Бизнес и Стандарт SSH достъпът е безплатна екстра, която получавате при годишно плащане на услугата.

Въпреки, че сумата за плащане е 0.00 лв. изберете начин на плащане в офиса на ICN.BG в София. Разбира се, вие няма да извършвате плащане, но това е начина, по който SSH достъпа се активира - като първо се завърши и активира заявката:

order ssh access

Това е последната стъпка преди SSH достъпът да ви бъде конфигуриран от отдел Техническа поддържка. След това вие ще получите имейл с данните за свързване. 

Повече информация относно свързване с хостинг през SSH протокол може да прочетете в посочената статия.