Какво е RS (Reseller) хостинг?

Помощен център

Какво е RS (Reseller) хостинг?

Услугата RS (Reseller) хостинг Ви позволява да имате управление над множество хостинг акаунти, които винаги да са под ваш контрол. RS хостинг пакетите Ви позволяват да създавате собствени пакети, с определени от вас параметри и цени.

Платформата на ICN.Bg Ви позволява да управлявате всички създадени акаунти, като всеки отделен потребител получава достъп до собствен контролен панел за управление (cPanel). Възможността за брандиране на изгледа и използване на собствени неймсървъри (Name servers) Ви дава свобода да продавате услугите под ваша собствена марка.

reseller hosting

Услугата RS хостинг се предлага в няколко плана, като те се различават основно по общия обем на дисковото пространство и по броя на позволените IP адреси, които могат да се използват за различни цели (DNS, Dedicated). Прочетете повече за услугата RS (Reseller) хостинг

Услугата е подходяща за клиенти с множество по-малки сайтове, както и за стартиращи хостинг компании, дизайнерски студия и агенции разработващи крайни потребителски уеб проекти.

Какви възможности ви дава услугата RS хостинг?

  • Пълно управление над всички създадени хостинг акаунти - създаване, прекратяване, изтриване, управление;
  • Създаване на собствени хостинг пакети по зададени от вас параметри;
  • Брандиране на хостинг контролния панел с цветове, лога и икони на вашата собствена марка;
  • Възможност за собствени неймсървъри (Name servers), към избран от Вас домейн;
  • Възможност за ползване на API функции за автоматизиране на процеси;