Въведение в Affiliate програма

Помощен център

Въведение в Affiliate програма

Какво означава да станете Affiliate на хостинг услуги?

Като станете афилиейт на хостинг компания ICN.Bg, вие ставате партньор на най-технологичната хостинг компания в България. Ще препоръчвате висококачествени и високотехнологични продукти и услуги, които са конкурентни на международния пазар и помагат на хиляди бизнеси в страната да изградят надеждно онлайн присъствие. Услугите и продуктите, които ние предлагаме, са уеб хостинг, Cloud, VPS, Нает сървър, Домейни, SSL сертификати и други.

Уеб хостингът е услуга, която позволява да се съхранят уеб сайтове, файлове, електронни пощи, CMS системи, платформи и други проекти на нашите сървъри. За да могат интернет потребителите да използват/достъпват тези онлайн проекти, те имат нужда от надеждна хостинг среда. Нашата работа като хостинг компания е да предоставяме сигурна инфраструктура, за да могат интернет потребителите да имат непрекъснат достъп до уеб сайтовете и платформите на клиентите ни.

Повече за това Какво е уеб хостинг, можете да откриете в нашето специализирано ръководство Какво е хостинг?!

Програмaта НЕ изисква парична инвестиция от ваша страна! Ние ще ви плащаме за това да ни препоръчвате, като вашата комисионна ще се определи като процент на направените поръчки, направени чрез вас.

Какво представлява Affiliate програмата на ICN.Bg?

Афилиейт програмата на хостинг компания ICN.Bg е един лесен начин за допълнителен доход с малко усилия и без да влагате много време. С нейна помощ можете да станете наш партньор, като комисионните, които взимате от всяка направена поръчка чрез вас, могат да достигнат до 50% от заплатената към нас сума.

Включвайки се в нашата афилиейт програма, можете да печелите само със своята препоръка. От вас не се изисква да закупите услуги и продукти от нас и не трябва да влагате парична инвестиция в тази дейност. От вас се изисква да ни препоръчате на своите приятели, клиенти и партньори, а всяка реализирана поръчка през вас ще ви донесе пари!

Какви са предимствата на Affiliate програмата на ICN.Bg:

  • Нарастваща комисионна – Програмата работи с натрупване, като колкото повече поръчки са направени през вас, толкова повече нараства и вашето афилиейт ниво.
  • Висок процент на печалба – печалбата се изчислява спрямо нивото ви на афилиейт, което означава, че колкото по-високо ниво достигнете, толкова по-високи ще са процентните печалби от продадените чрез вас продукти и услуги.
  • Реализирате печалби без да инвестирате и един лев – от вас не се изисква да закупите продукти и услуги от нас или да инвестирате пари.
  • Бързо изплащане на натрупаната комисионна – минималната сума, която може да ви бъде изплатена 50 лева, в реално време проследявате какви са натрупаните комисионни и след период от 30 дена да ги получите по банков път след заявка от ваша страна.
  • Пълна прозрачност – в удобния панел за управление можете да видите всички поръчки, които са направени през вас и калкулаторът ще изчисли в реално време натрупаната комисионна.

Как да се включите в Affiliate програмата ни?

За да станете партньор на ICN.Bg, трябва да си направите акаунт в потребителският ни панел https://my.icn.bg/ , след това трябва да отидете на секция Афилиейти на адрес https://my.icn.bg/#/affiliate/

От там можете да създадете собствен референтен линк, който можете да дадете на приятели, партньори или клиенти. При заявка, можем да ви изпратим банери, които да използвате във вашия имейл или сайт.

Всеки потребител, който закупи наша услуга през този линк, ще ви донесе съответната процентна комисионна. Нашата партньорска програма работи с натрупване – колкото повече поръчки се правят през вашия референтен линк, толкова по-висок процент комисионна ще вземате от всяка поръчка.

Всеки афилиейт на ICN.Bg има персонален и уникален референтен линк. Той се създава с един клик от потребителския панел в my.icn.bg. Този линк може да се използва по няколко начина: Да го изпратите на приятел, партньор или клиент. Да го сложите в имейл подписа си. Да го сложите в банер в имейл подписа си. Да го сложите като линк в собствения си уеб сайт. Да го сложите като банер в собствения си уеб сайт. Да го публикувате в социална мрежа или в онлайн форум.

Когато потребителите използват вашия персонален референтен линк и направят през него поръчка за продукти и услуги от нас, то вие ще получите процент от сумата, която е заплатена.

Нива и комисионни

Стремим се да предоставим максимално прозрачна среда за отчитане на комисионните, които получавате от нас. Вашето ниво на афилиейт се определя от това колко поръчки и за какви суми са направени за определено време през вашия референтен линк. Автоматично преминавате на следващото ниво, когато реализирате нужните продажби.

Важно е да знаете, че нивото се определя на база количество поръчки на продукти и услуги и сума на поръчки за период от 6 месеца назад във времето. Това е така, за да можем да стимулираме регулярното генериране на поръчки от страна на нашите афилиейти. Стремете се да поддържате регулярните поръчки, като така ще взимате и високи процентни печалби!

Можете да се запознаете с различните нива комисионни в потребителския панел на ICN.Bg: https://my.icn.bg/#/affiliate/details