Помощен център

Други

Мигрирането към новата по-бърза NVME инфраструктура ще се осъществи през следващите няколко месеца, като услугата „СПОДЕЛЕН ХОСТИНГ" от ICN.BG ще премине изцяло на новата технология.

Това ще стане ПОЕТАПНО И ПО ГРАФИК, като до няколко месеца всички сърв...

Публикувано от на

В тази статия ще ви покажем как да създадете и качите .HTACCESS файл на вашия хостинг акаунт. Той винаги започва със знака точка и това е задължително, като условие, за да бъде работещ. Необходимо е да следвате описаните стъпки:

  1. Създайте един текстов...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем, как може да инсталирате БЕЗПЛАТНИЯ SSL-СЕРТИФИКАТ "LET'S ENCRYPT", ако използвате Споделен ASP.NET ХОСТИНГ. Сертификатът е наличен за плановете "УЛТИМА", "ИКОНОМИЧЕН", "БИЗНЕС" и "СТАНДАРТЕН".

Повече за Let's Encrypt SSL мож...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как да редактирате DNS-зоната на ваш домейн, който се намира на споделен Linux-хостинг. Домейнът трябва да използва DNS зоните, които отговарят на сървъра на вашия хостинг сървър. Необходимо е да следвате следните стъпки:

  1. ...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем, как можете да промените основната директория (DOCUMENT ROOT) на споделения Ви ASP.NET хостинг. "DOCUMENT ROOT" е мястото, от което се зарежда съдържанието на вашия главен домейн към хостинг акаунта.

  1. Влезте в КЛИЕНТСКИЯ СИ...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как можете да промените версията на PHP, ако използвате споделен ASP.NET хостинг. Необходимо е да извършите следните стъпки:

  1. Влезте в КЛИЕНТСКИЯ СИ ПРОФИЛ през https://my.icn.bg/ [https://my.icn.bg/]

  2. От менюто в ляво ...

Публикувано на

В тази статия ще ви запознаем с това как да извършите промяна на директорията за вашия основен домейн към cPanel акаунта ви.

Понякога се налага да ПРОМЕНИТЕ ДИРЕКТОРИЯТА, към която е насочен вашия ОСНОВЕН ДОМЕЙН. Той по подразбиране зарежда съдържането ...

Публикувано от на

В тази статия ще ви запознаем с това как да ДОБАВИТЕ ДОМЕЙН ИЛИ ПОДДОМЕЙН ИЗВЪН ПАПКАТА PUBLIC_HTML ИЛИ В ЖЕЛАНА ОТ ВАС ДИРЕКТОРИЯ.

ДОБАВЯНЕ НА ДОМЕЙН ИЗВЪН ДИРЕКТОРИЯТА PUBLIC_HTML

Необходимо е да следвате следните стъпки, за да добавите даден ДОМЕЙН...

Публикувано на

На споделен хостинг можете да слагате неограничен брой SSL сертификати, като минималните изисквания са Вашият план да поддържа SSL и да разполагате със Dedicated IP адрес.

Имайте предвид, че поддържката на няколко SSL сертфиката работи с нововъведената ...

Публикувано на

В тази статия ще ви запознаем с това как да АКТИВИРАТЕ SSL ВРЪЗКА за вашето приложение OPENCART, след като вече имате инсталиран SSL сертификат [https://www.icn.bg/bg/geotrust-rapidssl.html] за вашия домейн. Необходимо е да следвате следните стъпки:

*...

Публикувано на

В тази статия ще Ви запознаем с една от трите възможни причини Вашата уеб страница да не може да се зареди:"ПРОМЕНЕН IP АДРЕС".

ПРОМЕНЕН IP АДРЕС означава, че когато Вашия домейн е насочен към НОВ IP АДРЕС, различен от този, който е използвал преди уеб ...

Публикувано от на

В тази статия ще разгледаме начините, с които можете да удължите с още 2 ДНИ (~48 ЧАСА) Вашия споделен Linux хостинг план, когато той е изтекъл. ICN.Bg предоставя такава възможност, в случай че Вашата услуга е спряна, а Вие нямате възможност в момента да ...

Публикувано от на

В тази статия ще Ви запознаем с процедурата, с която можете да инсталирате допълнително копие на PHPMYADMIN във Вашия споделен Linux хостинг. Тази стъпка е подходящо решение, когато искате да предоставите достъп само до определени бази данни във Вашия про...

Публикувано на

За да достъпите директно вашият уебмейл и да влезете във вашия пощенски акаунт чрез него е необходимо да изпишете в адрес бара на браузъра ви името на домейна и след него /WEBMAIL. Примера, който може да подадем е следния:

HTTP://DOMAINNAME.COM/WEBMAIL ...

Публикувано от на

За какво се използва Hosts файла? 

В практиката на хостинг услугите, hosts

файла най-често се използва, когато един сайт се премества на друг сървър. Преди местенето да бъде извършено, с помощта на hosts файла извършваме тест, за да разберем дали са...

Публикувано на

По-стари публикации

/