Помощен център

Споделен Хостинг

Мигрирането към новата по-бърза NVME инфраструктура ще се осъществи през следващите няколко месеца, като услугата „СПОДЕЛЕН ХОСТИНГ" от ICN.BG ще премине изцяло на новата технология.

Това ще стане ПОЕТАПНО И ПО ГРАФИК, като до няколко месеца всички сърв...

Публикувано от на

В тази статия ще Ви покажем как можете да промените версията на PHP. Всяка директория на споделения Linux-хостинг може да работи с различна версия.

Първо трябва да проверите коя версия на PHP се ползва в момента. За целта създайте PHP-файл, например с и...

Публикувано от на

В тази статия ще ви покажем как можете да промените паролата за достъп до администрацията на приложението Joomla, ако нямате достъп до имейла на администратора.

Промяната се извършва ръчно чрез редактиране на ред в таблицата на базата данни. Необходимо ...

Публикувано от на

В тази статия ще ви покажем как да редактирате DNS-зоната на ваш домейн, който се намира на споделен Linux-хостинг. Домейнът трябва да използва DNS зоните, които отговарят на сървъра на вашия хостинг сървър. Необходимо е да следвате следните стъпки:

  1. ...

Публикувано от на

В тази статия ще ви покажем как можете да поръчате допълнителната опция за сваляне на файлове през браузър (file download) от вашия споделен хостинг план.

  1. Влезте в клиентския си профил през https://my.icn.bg/login.html

  2. Въведете данните си за дос...

Публикувано от на

В тази статия ще ви покажем, как можете да създадете ПОДДОМЕЙН през PLESK. Необходимо е да следвате следните стъпки:

  1. Влезте в КЛИЕНТСКИЯ СИ ПРОФИЛ през https://my.icn.bg/login.html [https://my.icn.bg/login.html]

  2. От меню "МОИТЕ ПРОДУКТИ", изберет...

Публикувано от на

В тази статия ще Ви покажем как можете да осъществите SSH ВРЪЗКА. За целта ще Ви е нужна допълнителна програма - т. нар. SSH КЛИЕНТ. Препоръчваме Ви да използвате клиентът PUTTY, защото е безплатен и с отворен код. Можете да го свалите от официалния му са...

Публикувано от на

В тази статия ще ви покажем как можете да поръчате собствен IP-адрес към плана си за споделен хостинг.

  1. Влезте в клиентския си профил през https://my.icn.bg/login.html [https://my.icn.bg/login.html ]

Ще ви излезе прозорец за попълване на данни за в...

Публикувано от на

В тази статия ще ви покажем как можете да поръчате SSH достъп към вашия споделен хостинг план. Например, през SSH ВРЪЗКА вашето техническо лице би могло бързо и лесно да редактира кода на уебсайта ви. Необходимо е да извършите следните стъпки:

  1. Влезте...

Публикувано от на

SSH (SECURE SHELL) е инструмент за получаване на достъп до отдалечена машина или хостинг по интернет с цел нейното управление. При комуникация между две страни той предоставя високо ниво на сигурност чрез криптирана връзка. Чрез SSH можете да качвате файл...

Публикувано от на

В тази статия ще ви запознаем с това как да извършите промяна на директорията за вашия основен домейн към cPanel акаунта ви.

Понякога се налага да ПРОМЕНИТЕ ДИРЕКТОРИЯТА, към която е насочен вашия ОСНОВЕН ДОМЕЙН. Той по подразбиране зарежда съдържането ...

Публикувано от на

В тази статия ще ви запознаем с това как да ДОБАВИТЕ ДОМЕЙН ИЛИ ПОДДОМЕЙН ИЗВЪН ПАПКАТА PUBLIC_HTML ИЛИ В ЖЕЛАНА ОТ ВАС ДИРЕКТОРИЯ.

ДОБАВЯНЕ НА ДОМЕЙН ИЗВЪН ДИРЕКТОРИЯТА PUBLIC_HTML

Необходимо е да следвате следните стъпки, за да добавите даден ДОМЕЙН...

Публикувано от на

В тази статия ще ви запознаем с инструмента TWO-FACTOR AUTHENTICATION (2FA). Той представлява подобрена мярка за сигурност, която ПРЕДОСТАВЯ ВТОРИ СЛОЙ НА ЗАЩИТА, В ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ВАШАТА CPANEL ПАРОЛА. Екипът на ICN.Bg ви рпедлага да използвате 2FA с прил...

Публикувано от на

ЗА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИМЕЙЛ УСЛУГА, СА НУЖНИ ДВЕ НЕЩА: ИМЕЙЛ СЪРВЪР И ИМЕЙЛ КЛИЕНТ. Все по-честа практика става имейл клиентът да се заменя с уебмейл [https://www.icn.bg/bg/cmailpro.html], който дава повече свобода и необвързаност на потребителя с конкретно фи...

Публикувано от на

По-стари публикации

/