Помощен център

Споделен Хостинг

Prestashop е едно от най-популярните приложения за изграждане на онлайн магазин, заради лесния мениджмънт на вашите продукти, както и персонализирани опции за плащане и доставка. Prestashop предлага ефективно решение за вашия онлайн бизнес, използвано от ...

Публикувано от на

Мигрирането към новата по-бърза NVME инфраструктура ще се осъществи през следващите няколко месеца, като услугата „СПОДЕЛЕН ХОСТИНГ" от ICN.BG ще премине изцяло на новата технология.

Това ще стане ПОЕТАПНО И ПО ГРАФИК, като до няколко месеца всички сърв...

Публикувано от на

В тази статия ще Ви покажем как можете да промените версията на PHP. Всяка директория на споделения Linux-хостинг може да работи с различна версия.

Първо трябва да проверите коя версия на PHP се ползва в момента. За целта създайте PHP-файл, например с и...

Публикувано на

В текущата статия ще се запознаете с това как можете да проверите ДАЛИ ВАШИЯ УЕБ САЙТ Е ДОБАВЕН В ЧЕРЕН СПИСЪК НА GOOGLE.

Когато вашия уеб сайт има съдържание със зловреден код, Google засича домейна и го добавя в негов черен списък (blacklist). Най-чес...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как да създадете и качите .HTACCESS файл на вашия хостинг акаунт. Той винаги започва със знака точка и това е задължително, като условие, за да бъде работещ. Необходимо е да следвате описаните стъпки:

  1. Създайте един текстов...

Публикувано на

В текущата статия може да се запознаете със стъпките за активиране на инструментите от секцията "SEO AND MARKETING TOOLS" в cPanel.

Контролният панел на споделения хостинг CPANEL е интегриран със системите на ATTRACTA - компания, специализирана в SEO- и...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как можете да промените паролата за достъп до администрацията на приложението Joomla, ако нямате достъп до имейла на администратора.

Промяната се извършва ръчно чрез редактиране на ред в таблицата на базата данни. Необходимо ...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как да редактирате DNS-зоната на ваш домейн, който се намира на споделен Linux-хостинг. Домейнът трябва да използва DNS зоните, които отговарят на сървъра на вашия хостинг сървър. Необходимо е да следвате следните стъпки:

  1. ...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как можете да поръчате допълнителната опция за сваляне на файлове през браузър (file download) от вашия споделен хостинг план.

  1. Влезте в клиентския си профил през https://my.icn.bg/login.html

  2. Въведете данните си за дос...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как можете да инсталирате вашия SSL СЕРТИФИКАТ в споделен ASP.NET ХОСТИНГ. За целта е необходимо да изпълните следните стъпки:

  1. Влезте в КЛИЕНТСКИЯ СИ ПРОФИЛ през https://my.icn.bg/login.html [https://my.icn.bg/login.html] ...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем, как можете да създадете ПОДДОМЕЙН през PLESK. Необходимо е да следвате следните стъпки:

  1. Влезте в КЛИЕНТСКИЯ СИ ПРОФИЛ през https://my.icn.bg/login.html [https://my.icn.bg/login.html]

  2. От меню "МОИТЕ ПРОДУКТИ", изберет...

Публикувано на

В контролния панел на споделения Linux хостинг, CPANEL, има инструмент "REDIRECTS", чрез който може да пренасочите вашия домейн. Когато някой отвори началната страница на сайта ви, автоматично да се зарежда друга страница или друг уеб сайт. За да извършит...

Публикувано на

ICN.BG [https://www.icn.bg/bg/index.html] предлага избор между две технологии - MEMCACHED и REDIS, които ускоряват зареждането на уеб сайтовете и намаляват използваните ресурси. Двете технологии представляват кеширане на чести заявки към базите данни. Пов...

Публикувано на

В тази статия ще Ви покажем как можете да осъществите SSH ВРЪЗКА. За целта ще Ви е нужна допълнителна програма - т. нар. SSH КЛИЕНТ. Препоръчваме Ви да използвате клиентът PUTTY, защото е безплатен и с отворен код. Можете да го свалите от официалния му са...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как можете да поръчате собствен IP-адрес към плана си за споделен хостинг.

  1. Влезте в клиентския си профил през ICN.BG

Ще ви излезе прозорец за попълване на данни за вход в потребителския панел.

  1. От менюто "МОИТЕ ПРОДУ...

Публикувано на

По-стари публикации

/