Помощен център

Често задавани въпроси (FAQ)

Услугата колокация представялва физческо позициониране на клиентски сървъри или друго оборудване в специализиран дата център, който осигурява необходимите условия за непрекъснато и безпроблемно функциониране. Разполагайки вашето оборудване в наш дата цент...

Публикувано от на

Мигрирането към новата по-бърза NVME инфраструктура ще се осъществи през следващите няколко месеца, като услугата „СПОДЕЛЕН ХОСТИНГ" от ICN.BG ще премине изцяло на новата технология.

Това ще стане ПОЕТАПНО И ПО ГРАФИК, като до няколко месеца всички сърв...

Публикувано от на

В текущата статия ще се запознаете с това как можете да проверите ДАЛИ ВАШИЯ УЕБ САЙТ Е ДОБАВЕН В ЧЕРЕН СПИСЪК НА GOOGLE.

Когато вашия уеб сайт има съдържание със зловреден код, Google засича домейна и го добавя в негов черен списък (blacklist). Най-чес...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как да създадете и качите .HTACCESS файл на вашия хостинг акаунт. Той винаги започва със знака точка и това е задължително, като условие, за да бъде работещ. Необходимо е да следвате описаните стъпки:

  1. Създайте един текстов...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем, как може да инсталирате БЕЗПЛАТНИЯ SSL-СЕРТИФИКАТ "LET'S ENCRYPT", ако използвате Споделен ASP.NET ХОСТИНГ. Сертификатът е наличен за плановете "УЛТИМА", "ИКОНОМИЧЕН", "БИЗНЕС" и "СТАНДАРТЕН".

Повече за Let's Encrypt SSL мож...

Публикувано на

В текущата статия може да се запознаете със стъпките за активиране на инструментите от секцията "SEO AND MARKETING TOOLS" в cPanel.

Контролният панел на споделения хостинг CPANEL е интегриран със системите на ATTRACTA - компания, специализирана в SEO- и...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как можете да промените паролата за достъп до администрацията на приложението Joomla, ако нямате достъп до имейла на администратора.

Промяната се извършва ръчно чрез редактиране на ред в таблицата на базата данни. Необходимо ...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как да редактирате DNS-зоната на ваш домейн, който се намира на споделен Linux-хостинг. Домейнът трябва да използва DNS зоните, които отговарят на сървъра на вашия хостинг сървър. Необходимо е да следвате следните стъпки:

  1. ...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как можете да поръчате допълнителната опция за сваляне на файлове през браузър (file download) от вашия споделен хостинг план.

  1. Влезте в клиентския си профил през https://my.icn.bg/login.html

  2. Въведете данните си за дос...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем, как можете да свалите вашата издадена ФАКТУРА от клиентския си профил.

Необходимо е да следвате следните стъпки:

Влезте в КЛИЕНТСКИЯ СИ ПРОФИЛ през ICN.BG

Въведете вашият юзър и парола

От лявото меню изберете "ФАКТУРИ ...

Публикувано на

В тази статия ще Ви покажем как можете да осъществите SSH ВРЪЗКА. За целта ще Ви е нужна допълнителна програма - т. нар. SSH КЛИЕНТ. Препоръчваме Ви да използвате клиентът PUTTY, защото е безплатен и с отворен код. Можете да го свалите от официалния му са...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как можете да поръчате собствен IP-адрес към плана си за споделен хостинг.

  1. Влезте в клиентския си профил през ICN.BG

Ще ви излезе прозорец за попълване на данни за вход в потребителския панел.

  1. От менюто "МОИТЕ ПРОДУ...

Публикувано на

В тази статия ще ви покажем как можете да поръчате SSH достъп към вашия споделен хостинг план. Например, през SSH ВРЪЗКА вашето техническо лице би могло бързо и лесно да редактира кода на уебсайта ви. Необходимо е да извършите следните стъпки:

  1. Влезте...

Публикувано на

ЗА ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ВАШИЯ WORDPRESS САЙТ, ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРЕДВАРИТЕЛНО НАПРАВЕН БЕКЪП - т.е. трябва да направите резервно копие на всички данни в него, за да може в случай на проблем с текущото състояние на уеб сайта си, да можете да го върнете до неговото...

Публикувано от на

ЗА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИМЕЙЛ УСЛУГА, СА НУЖНИ ДВЕ НЕЩА: ИМЕЙЛ СЪРВЪР И ИМЕЙЛ КЛИЕНТ. Все по-честа практика става имейл клиентът да се заменя с уебмейл [https://www.icn.bg/bg/cmailpro.html], който дава повече свобода и необвързаност на потребителя с конкретно фи...

Публикувано от на

По-стари публикации

/