WordPress Management by ICN.Bg

wpmanagementlogo

Както всички знаем, WordPress, освен най-популярния CMS система, е и най-честият обект на атаки в интернет пространството. По тази причина е добре да да направите всичко възможно, за да подсигурите високо ниво на защита и да минимизирате риска от пробив в сигурността. На помощ на всички наши потребители на Споделен хостинг, които искат да стартират своето ново WordPress приключение или да оптимизират и защитят съществуващия си WordPress сайт, идва полезния инструмент WordPress Management директно във вашия cPanel контролен панел. Открийте как да подобрите представянето и да защитите сайта си само с няколко лесни стъпки.

Какво е WordPress Management?

WordPress Management е един напълно безплатен инструмент, който от ICN.Bg внедрихме в cPanel контролния панел, за да може всички наши клиенти на Споделена хостинг услуга да защитават, оптимизират и управляват своите WordPress инсталации по един много по-лесен и удобен начин. Полезната технология съдържа няколко функционалности, от които с един клик можете да извършите действия, за които иначе са нужни задълбочени познания по администриране на сайтове, защита и програмиране.

Оптимизирайте за секунди!

WordPress Management е подходящ за всички потребители, които имат WordPress инсталации и ценят свободното си време. Ако сте винаги заети и не можете да отделите дори час за администриране на вашия сайт, с помощта на модула ще успеете да постигнете максимална оптимизация и защита и ще можете да се съсредоточите в по-важни за вас неща, като поддържане на сайта си, добавяне на съдържание, визуално представяне и други.

Какво можете да правите с Wordpress Management?

Инструментът ще ви позволи да зададете лесно нужните настройки за по-доброто представяне и оптимизиране и ще улесни ежедневните действия, които извършвате, за да поддържате нормалната работа на своята WordPress страница. С негова помощ ще можете да се справите с лекота със сложните администраторски процеси, които изисква поддръжката и нормалната работа на всеки един сайт. Без да имате особени познания и умения ще можете да правите бекъп копия на вашия сайт, да автоматизирате важни процеси, да подобрите неговото представяне и бързина, да го защитите и много други действия, които няма да изискват от вас да разбирате и умеете да администрирате вашите WordPress инсталации.

WordPress Management е един изключителен инструмент, с който ще изстреляте вашата инсталация на километри пред конкуренцията!

WordPress Management menu in cPanel

WordPress Wizard

Чрез тази функционалност бързо и лесно ще откриете всички инсталации в хостинг плана си и тя ще ви даде директна опция за логване в админ панела на WordPress сайта. По този начин, без да се налага да запомняте множество пароли, вие ще можете да се логнете директно в инсталация, да я изтриете или модифицирате. Всяка от инсталациите бива импортирана автоматично в Softaculous за максимална лекота на действията. Виждате и директния път към наличната версия, както и URL адреса на всеки сайт.

Повече за WordPress Wizard можете да откриете в нашето видео.

WordPress Install

Тази функционалност ще ви даде пряк път до Softaculous auto installer, за да инсталирате за секунди WordPress. По този начин ще спестите значително от времето за настройване на нова инсталация и ще можете да вложите своите усилия в разработването на новия си сайт.

Повече за WordPress Install можете да откриете в нашето видео.

WordPress Optimization

От тук ще можете да оптимизирате представянето на вашия сайт и да сведете до минимум времето за зареждането му, инсталирайки с един клик две полезни функционалности: ActiveCache и W3 Total Cache плъгина.

С помощта технологията Memcached и функционалността ActiveCache, интегриран в cPanel контролния панел на ICN.Bg, ще можете да се възползвате от предимствата на технологията на кеширащата система на съдържанието. Чрез нея ще се кешира съдържание в паметта, като стрингове, обекти, резултати от заявки към базите данни, SQL заявки, API заявки, rendering на страници и по този начин при следваща заявка за определените данни, те ще се зареждат от кеша и няма да товарят хостинг акаунта ви, като харчат от ресурсите му.

Използвайки кеширащата функция вие значително намалявате броя на заявките към базата данни, което позволява на инфраструктурата ви да обслужва по-голям брой едновременни потребители.

Функционалността WordPress Optimization инсталира с един клик най-използвания WordPress плъгин за кеширане на съдържанието W3 Total Cache и го го конфигурира в колаборация с ActiveCache, като по този начин ще се намали времето за зареждане на сайта и ще оптимизира неговото представяне.

От WordPress Optimization функционалността ще можете и лесно да изключите активираните оптимизации, ако желаете.

Повече за WordPress Optimization можете да откриете в нашето видео.

WordPress Security

От тук ще можете да достъпите три различни механизъма, които да подобрят защитата на вашия WordPress сайт:

Password Protection: Можете да сложите password protected directory (паролно защитена директория) към логин частта на вашата инсталация wp-login, както и да управлявате потребителите, които са в тази папка. Това е от изключителна важност, за да се защитите от Brute-Force атаки.

Fix Permissions: От тук ще можете бързо да достъпите Fix Permissions, с който можете да коригирате заложените права, за да бъдат най-оптимални от гледна точка на сигурността.

Security Check: С цел да гарантираме максимална сигурност добавихме и опцията Security Check. Чрез нея можете да извършите цялостен одит на наличните WordPress инсталации. Получавате препоръки за оптимизация и повишаване на сигурността, които можете да приложите бързо на практика с кликането на един бутон. Нашият инструмент ще ги приложи мигновено и автоматично. Препоръките включват: смяна на пермисии, защита на директории, спиране на достъп до xmlrpc.php файла и други.

Повече за WordPress Security можете да откриете в нашето видео.

WordPress Access

Чрез тази функционалност можете да добавяте отделни потребители/users и да задавате права на достъп до определени директории, като можете да ги защитавате с пароли и лесно да управлявате WP потребителите.

Повече за WordPress Access можете да откриете в нашето видео.

WordPress Clone

С този инструмент е възможно да се клонира съществуваща инсталация в друга папка и на друг домейн или URL адрес. Клонирането създава и нова база данни. Тази функционалност е изключително удобна, особено когато искате да използвате копие на структурата на даден сайта за създаването на нов проект. С WordPress Clone правите автентично копие на вашия сайт - запазвате тема, настройки, потребители и др. Особено полезно е, когато искате да експериментирате без да счупите нещо по сайта си.

Повече за WordPress Clone можете да откриете в нашето видео.

WordPress Cron

Default WordPress настройка, която по подразбиране при всяко ново зареждане на сайта извиква cron. Това води до по-голямо забавяне на сайта и трудности при зареждане. С Cron инструмента във вашия cPanel тази опция се изключва и заменя с cron, който се изпълнява на всеки 6 часа. По този начин ще използвате драстично по-малко процесорно време и ще разпределите ефективно ресурсите на хостинг плана си.

Повече за WordPress Cron можете да откриете в нашето видео.

WordPress Update

WordPress ъпдейтите са важна част от оптимизацията и защитата на всяка WordPress инсталация. Ъпдейтите са чести и за да не стане тяхната липса предпоставка за пробив в сигурността от ICN.Bg внедрихме автоматичното актуализиране директно във вашия cPanel чрез модула WordPress Management. Само с няколко клика ще можете да активирате автоматичното обновяване а ядрото, темата, плъгините или всичките заедно. Така вие винаги ще сте сигурни, че сайтът ви поддържа последна версия на тези важни за доброто му представяне и защита елементи.

Повече за WordPress Update можете да откриете в нашето видео.

WordPress Checklist

Не пропускайте да проверите вашата WordPress инсталация с тази полезна функционалност! Тя ще направи за вас различни проверки и ще ви даде множество предложения за поправка на най-честите проблеми. Само с един клик можете да активирате промяната за всяко предложение и без да се налага да извършвате специфични администраторски действия ще защитите, оптимизирате и подобрите вашия сайт.

Повече за WordPress Checklist можете да откриете в нашето видео.

WordPress CDN

Активирането на тази полезна функционалност чувствително ще вдигне лимита на посетители на вашия сайт и ще подобри скоростта му само с няколко клика. WordPress CDN работи като създава поддомейн, чрез който статичното съдържание на сайта ви, като картинки, javascript и css, ще се зарежда от специално оптимизиран за тази цел сървър. Така, освен че ще разполагате с много по-високи лимити за едновременни apache заявки, ще се кешира голяма част от тези заявки и ще се доставя много по-бързо съдържанието до посетителите на сайта.

Повече за WordPress WordPress CDN можете да откриете в нашето видео

Не пропускайте да прегледате всички функционалности на WordPress Management директно в cPanel контролния панел на вашия Споделен хостинг от ICN.Bg!

Изберете вашия Споделен хостинг план тук