Softaculous Auto Installer

Водещият автоматичен инсталатор на скриптове

Softaculous logo

Softaculous e auto installer, който ще ви позволи автоматично да инсталирате различни уеб приложения директно върху вашия сървър. Auto installer-ът преставлява софтуер, инсталиран върху сървъра, който автоматизира инсталацията на различни скриптове и полезни приложения.

Kрай на губенето на време в инсталиране на скриптове! Вече можете да инсталирате Wordpress, Joomla, Magento, OpenCart, Drupal, phpBB и много други приложения само с един клик!

Създавайте бързо и лесно блогове, сайтове, онлайн магазини, галерии, форуми, социални мрежи. Използвайте CMS платформи, календари, таск системи, системи за управление на проекти, CRM и още много други.

Как да се възползвате от Softaculous:

Softaculous ще намерите напълно безплатно в cPanel на вашия хостинг акаунт.

Softaculous menu in cPanel

От там можете да разгледате всички налични приложения, програмирани на различни езици, като PHP, JavaScript, PERL. В Softaculous панела можете да откриете над 400 скрипта на приложения, които с няколко клика могат да бъдат инсталирани на вашия хостинг панел.

Softaculous panel

Предимства на Softaculous:

1. Необикновен потребителски интерфейс

User logo in Softaculous

Softaculous предлага по-лесен за навигиране потребителски интерфейс – web 2.0. Всички опции и менюта са кодирани с jQuery и Ajax, а за тези от вас, които обичат да персонализират интерфейса, Softaculous позволява да направите точно това. Това го прави много по-адаптивен към вашите лични предпочитания.

2. 304+ функционални и полезни скрипта

WordPress customized logo

Softaculous е отличен auto installer, който има множество страхотни скриптове и PHP класове, които се обновяват всеки ден и се добавят нови приложения. Тези скриптове ще отговорят на всички ваши нужди и изисквания. Softaculous обхваща широк спектър от категории, така че всеки може да открие необходимия му скрипт, който да улесни работата му. С един клик можете да инсталирате приложения за Блогове, Микро блогове, Портали/CMS, Форуми, Галерии със снимки, Wiki, Социални, Календари и много други.

3. Функционален бекъп и възстановяване на приложенията

Backup icon

Softaculous предлага опция за извършване на бекъп на вашите уеб сайтове, които са създадени с помощта на неговия интерфейс. Това гарантира пълна сигурност и защитеност на вашите файлове.

4. Редовни ъпдейти

Update icon

Уеб сайт приложенията с отворен код създават много неприятностни на всеки администратор. Те са подложени на хакерски атаки, експлоатиране, спамове и злоупотребяване. Затова е наложително софтуерът да се актуализира възможно най-често към последната стабилна версия. Softaculous осъществява регулярни актуализации на приложенията, което гарантира, че винаги ще можете да свалите последната стабилна версия. Ще можете максимално бързо да се възползвате от функциите, налични в най-новите версии на скриптовете.

5. Оценки, отзиви и коментари

5 star rating icon

Softaculous поддържа оценки и отзиви от клиенти за качеството и полезността на скриптовете. Потребителите, които са използвали скриптовете, могат да споделят своето мнениe за тях и да ги оценят. По този начин всички потребители могат по-лесно да се ориентират кой е подходящия за тях софтуер като разгледат оценки, отзиви и демо версии.

6. Демо версия на всеки софтуер

Demo icon

Преди да инсталирате всяко едно от приложенията, които Softaculous ви предлага, можете да прегледате демо и да видите списък с неговите функционалности. Така лесно ще вземете решение, дали конкретния софтуер е подходящ за вашите нужди или нуждите на вашата организация.

Повече информация можете да намерите на softaculous.com