Malware Detector by ICN.Bg

Malware скриптове, които ежедневно се разпространяват и интернет пространството са една от най-големите заплахи за уеб сайтовете и приложенията, които управлявате. Те могат да доведат до инфектиране на вашите системи и необратими последствия за всеки онлайн бизнес. Ето защо от хостинг компания ICN.Bg подсигурихме своите системи и внедрихме адекватна защита за всички наши потребители на Споделен уеб хостинг.

Услугата е напълно безплатна за всички планове на Споделен хостинг и WordPress хостинг от ICN.Bg!

Какво е Malware Detector?

Инструментът Malware Detector, създаден от нас, цели да защити всички наши клиенти, използващи споделана хостинг услуга. Той работи, като сканира качените на хостинг плана файлове и архиви и ограничава зловредното действие на откритите заплахи.

Как ви защитава Malware Detector?

Инструментът извършва ежедневна проверка на файловете и архивите, които са качени на сървърите на Споделен хостинг. Malware Detector работи с помощта на милиони вградени дефиниции за вируси, с чиято помощ инструментът веднага идентифицира потенциалните заплахи. Инструментът използва няколко бази данни за ъпдейтване на вирусни дефиниции, като се актуализира множество пъти всеки ден. Така тя гарантира защита дори за новооткритите зловредни софтуери и може да реагира адекватно дори при нови заплахи, за които други конкурентни продукти не са подготвени.

Malware Detector сканира не само файлове, но и архиви. Така гарантира, че заплахата ще бъде неутрализирана, дори вашата локална антивирусна програма не е успяла да я засече, преди да качите файла на вашия хостинг план.

Как работи Malware Detector?

Malware Detector работи като сканира вашите хостинг планове, открива malware скриптовете и поставя под карантина заразените файлове. Целият процес не използва ресурсите, с които разполагате във вашия хостинг план и не се отразява на скоростта на зареждане на страниците и приложенията ви.

Как Malware Detector се отразява на вашите хостинг планове?

С интегрирането на Malware Detector в хостинг плановете ни, ние искаме да ви дадем още един слой защита срещу актуалните кибер атаки. Искаме да предоставим една още по-сигурна среда, в която да можете да развивате успешно своите бизнес идеи. С помощта на Malware Detector, уеб сайтовете и приложенията ви са винаги защитени, можете да сте спокойни, че зловредното влияние на malware скриптове ще бъде ограничено. Получавате максимално добро представяне, още по-висока сигурност и подсигуреност!