Инвестирайте 30лв. в реклама, а тя ще се превърне в 120лв.

GoogleAds

Добавена стойност за Вашият бизнес

Предлагането на по-добра стойност за клиентите е най-ефективният начин за повишаване на продажбите и справяне с конкуренцията, затова Ви предлагаме още едно конкурентно предимство, с което бихте могли да бъдете на крачка пред другите.

Благодарение на съвместното сътрудничество с Google™, ние от ICN.Bg Ви предоставяме възможността да изградите своя собствена рекламна кампания в Google Adwords на стойност 120лв.

ICN.Bg ви подарява 90лв. под формата на ваучер, като единствено изискване е да заредите 30лв. за вашата първа рекламна кампания в Google Adwords.

Как мога да получа ваучер за реклама в “Google AdWords™”?

Получавате ваучер за реклама с всяка нова поръчка на хостинг план, независимо от избрания пакет, като добавяте услугата в онлайн поръчката си от меню "Допълнителни услуги". Услугата е валидна за Linux/ASP споделен хостинг, при минимален период за регистрация от 12/дванадесет/ месеца, както и за всички Reseller хостинг планове, VPS и Cloud сървъри при минимален период за регистрация от 3/три/ месеца.

Допълнителни условия на промоцията:

  • 1. Промоционалните кодове са само за нови клиенти на AdWords, чиито профили са създадени преди не повече от 14 дни.
  • 2. Промоционалните кодове могат да се използват само за профили в България (регистрацията на акаунта, трябва да бъде с посочен адрес в България)
  • 3. Само по един промоционален код може да се използва за един Adwords акаунт.
  • 4. Само по един промоционален код може да се използва за един хостинг план.
  • 5. За да получите право на промоционален кредит, е необходимо да направите рекламни разходи в системата на стойност 30 лв. в рамките на 31 дни, считано от въвеждането на промоционалния код. Промоционалният кредит ще бъде приложен в рамките на 5 дни от момента, в който Вашият профил достигне прага на натрупани рекламни разходи.
  • 6. Всички разходи за реклама, след изчерпване на промоционалния кредит, се заплащат от рекламодателите. Рекламодателите могат да преустановят своите реклами по всяко време, преди изчерпването на сумата на промоционалния кредит. Google не изпраща уведомителен имейл, когато промоционалният кредит преключи.

Пълните условия за изполване на Google Adwords ваучер в размер на 90 лв. може да намерите на следния aдрес: http://www.google.bg/intl/bg/adwords/coupons/terms.html

Как да създам Adwords акаунт? - Създаването на акаунт в Adwords можете да направите от посоченият линк: https://accounts.google.com/...

Как да заредя промоционалния ваучер от ICN.Bg? - След като създадете профил в "Google AdWords™" и изберете предпочитан вариант за плащане, кликнете върху раздела "Таксуване -> Предпочитания за плащане". Ще се зареди страницата "История на транзакциите". Изберете бутона "Други действия -> Прилагане на промоционален код" и въведете кода.

Защо да използвам Google Adwords?

  • Системата на Google Adwords Ви позлява да таргетирате хората, които търсят в Google по зададени от вас ключови думи. Целевата аудитория е много ясно посочена, като хората, които виждат рекламите Ви в дисплейната мрежа на Google са потенциалните Ви клиенти.
  • Можете също да показвате различни рекламни формати и дори да насочвате рекламите си към конкретни езици и географски местоположения.
  • Няма изискване за минимален разход или времеви ангажимент. А с опцията за цена на кликване сте таксувани само, ако хората кликнат върху рекламите Ви. Това означава, че всеки лев от Вашия бюджет отива за привличането на нови потенциални клиенти.