Безплатни екстри

За да предоставим услуга от най-високо качество, сме подбрали набор от инструменти и екстри, които сравнително ще подобрят хостинг преживяването и представянето на уебсайта ви. Екстрите са напълно безплатни и лесни за имплементация, за да си спестите средства и време.

Безплатни екстри

WordPress Management

WordPress Management

Управлявайте, защитете и оптимизирайте сайта си с WordPress Management! Внедрихме този полезен инструмент директно в cPanel контролния панел за бърз достъп до всички ваши WordPress сайтове, по-лесното им управление и настройване. С помощта на този безплатен инструмент ще можете още по-лесно да управлявате и настройвате инсталации, потребители, крон задачи, версии и други.

Прочети повече

ActiveCache

ActiveCache

ActiveCache е новият инструмент, който ще даде бързина на сайта ви и ефективно използване на хостинг ресурсите. ICN.Bg представя новият инструмент за кеширане наличен напълно безплатно във вашия cPanel. Когато производителността на сайта трябва да бъде подобрена кеширането е една от първите опции, които помагат за решаването на проблема. ActiveCache дава възможност за стартиране на Memcached или Redis - инструменти за кеширане или записване на временна информация.

Прочети повече

Google Ads ваучер

Google Ads ваучер

Създайте първата си кампания в една от най-полезните рекламни платформи Google Adwords и достигнете до хиляди потенциални клиенти! С всеки нов хостинг, получавате Google Adwords ваучер на стойност 90лв., за да промотирате бранда и продуктите си, като единственото изискване е да заредите 30 лв. за вашата първа рекламна кампания в Google Adwords.

Прочети повече

CloudFlare и Railgun

CloudFlare и Railgun

CloudFlare е мрежа за доставяне на съдържание (CDN) с 12 точки на присъствие в целия свят, която кешира съдържанието на сайта ви! Оптимизирайте времето, за което се отваря сайта ви и дайте възможност на клиентите си да достигнат по най-бързия начин до всички ваши предложения! Услугата е особено подходяща, ако вашите клиенти достъпват сайта от чужбина.

Прочети повече

Безплатен SSL

Безплатен SSL

Let’s Encrypt е безплатен SSL сертификат от типа DV, който ще защити сайта ви и ще повиши доверието на клиентите ви в него. Можете да го инсталирате само с няколко клика през cPanel. Благодарение на него ще се възползвате от предимствата на обновения HTTP/2 протокол и ще подобрите цялостното представяне на сайта ви в онлайн пространството и търсачките.

Прочети повече

Softaculous Auto Installer

Softaculous Auto Installer

Инсталирайте с един клик над 400 уеб приложения, директно на вашия сървър. Aвтоматизираният процес на инсталацията на Softaculous ще ви улесни максимално и няма да се налага да инсталирате ръчно различни скриптове и полезни приложения като Wordpress, Joomla, Magento, OpenCart, Drupal и много други. Създавайте бързо и лесно блогове, сайтове, онлайн магазини, галерии, форуми, социални мрежи!

Прочети повече