Безплатни екстри

Всичко необходимо за вашия сайт в един хостинг план

Подбрали сме най-ефективните инструменти и екстри, които ще подсигурят доброто представяне на вашия уебсайт

Безплатни екстри

ActiveCache

ActiveCache за по-бърз сайт

ActiveCache е новият инструмент, който ще даде бързина на всеки сайт и ефективно използване на хостинг ресурсите. ICN.Bg представя новият инструмент за кеширане наличен напълно безплатно във вашия cPanel. Когато производителността на сайта трябва да бъде подобрена кеширането е една от първите опции, които помагат за решаването на проблема. ActiveCache дава възможност за стартиране на Memcached или Redis - инструменти за кеширане или записване на временна информация.

Прочети повече

Безплатен домейн

Безплaтен домейн

За всеки наш клиент, който избере хостинг пакет Стандартен или Бизнес за срок от 1 година или повече ние ще регистрираме абсолютно безплатен домейн име с разширение .com, .net, .eu, .info, .org като подарък за същия период. Доверието е много важно за нас и винаги сме готови да дадем повече, за да ви зарадваме.

Прочети повече

Безплатна DDoS защита

Безплатна DDoS защита

Надеждната DDoS защита от ICN.Bg ще предпази сайта ви от злонамерени атаки и недостъпност на услугата. Целта е сайтът ви да бъде предпазен от злонамерени атаки, а на него да бъде допускан единствено реалният потребителски трафик. Ще можете да разчитате на последно поколение оборудване, с което ще застраховате бизнеса си срещу атаки към логин страници, DDoS атаки, препълване на канала за свързаност и др., което ще ви гарантира 99.99% сигурност на мрежово ниво.

Прочети повече

WordPress Management

WordPress Management

Управлявайте, защитете и оптимизирайте сайта си с WordPress Management! Внедрихме този полезен инструмент директно в cPanel контролния панел за бърз достъп до всички ваши WordPress сайтове, по-лесното им управление и настройване. С помощта на този безплатен инструмент ще можете още по-лесно да управлявате и настройвате инсталации, потребители, крон задачи, версии и други.

Прочети повече

Безплатен Sitebuilder

Безплатен Sitebuilder

Всеки наш клиент ще може сам да изгради напълно функционален уеб сайт само с няколко клика на мишката си. Не се нуждаете от никакви технически умения, за да използвате ICN.Bg Sitebuilder за създаване и публикуване на вашия онлайн проект. Платформата разполага и с над 190 готови шаблона, които ще ви помогнат бързо и лесно да създадете уникален дизайн за своя нов уеб сайт.

Прочети повече

Безплатен SSL

Безплатен SSL

Let’s Encrypt и AutoSSL Comodo са безплатни SSL сертификати от типа DV, които ще защитят сайта ви и ще повишат доверието на клиентите ви в него. Можете да ги инсталирате само с няколко клика през вашия контролен панел в ICN.Bg. Благодарение на тях ще се възползвате от предимствата на обновения HTTP/2 протокол и ще подобрите цялостното представяне на сайта ви в онлайн пространството и търсачките.

Прочети повече

CloudFlare и Railgun

CloudFlare и Railgun

CloudFlare е мрежа за доставяне на съдържание (CDN) с 12 точки на присъствие в целия свят, която кешира съдържанието на сайта ви! Оптимизирайте времето, за което се отваря сайта ви и дайте възможност на клиентите си да достигнат по най-бързия начин до всички ваши предложения! Услугата е особено подходяща, ако вашите клиенти достъпват сайта от чужбина.

Прочети повече

Softaculous Auto Installer

Softaculous Auto Installer

Инсталирайте с един клик над 400 уеб приложения, директно на вашия сървър. Aвтоматизираният процес на инсталацията на Softaculous ще ви улесни максимално и няма да се налага да инсталирате ръчно различни скриптове и полезни приложения като Wordpress, Joomla, Magento, OpenCart, Drupal и много други. Създавайте бързо и лесно блогове, сайтове, онлайн магазини, галерии, форуми, социални мрежи!

Прочети повече

Безплата миграция

Безплатна миграция

Ние от ICN.Bg знаем отлично, че преместването на Вашия сайт може да бъде трудна задача. За това ще ви помогнем да се справите с миграцията по един перфектен и бърз начин. Friendly Geeks екипа ни премества ежедневно десетки сайтове и знае как максимално ефективно да се справи с тази задача вместо вас.

Вече сте платили другаде? Няма проблем. Ние ще откупим оставащия ви предплатен период още сега.

Прочети повече

ACtiveWAF

ActiveWAF / Web Application Firewall

ActiveWAF / Web Application Firewall е "защитна стена" за активен анализ и филтриране на трафика. Той е част от уеб сървъра и е безплатна услуга за всички планове на Уеб хостинг, както и за плановете на Managed VPS от ICN.Bg. Технологията е включена за вас и ефективно защитава сайтовете, приложенията и хостинг акаунтите от злонамерени външни действия.

Прочети повече

Malware Detector by ICN.Bg

Malware Detector by ICN.Bg

С помощта на Malware Detector се ограничава зловредното действие на malware скриптовете, които ежедневно атакуват вашите приложения и услуги. Полезният инструмент се намира в cPanel контролния панел на вашия Споделен хостинг план и е напълно безплатна услуга за всички наши уеб хостинг планове.

Прочети повече