Безплатни екстри

За да предоставим услуга от най-високо качество, сме подбрали набор от инструменти и екстри, които сравнително ще подобрят хостинг преживяването и представянето на уебсайта ви. Екстрите са напълно безплатни и лесни за имплементация, за да си спестите средства и време.

Безплатни екстри

Безплата миграция

Безплатна миграция

Ние от ICN.Bg знаем отлично, че преместването на Вашия сайт може да бъде трудна задача. За това ще ви помогнем да се справите с миграцията по един перфектен и бърз начин. Friendly Geeks екипа ни премества ежедневно десетки сайтове и знае как максимално ефективно да се справи с тази задача вместо вас.

Вече сте платили другаде? Няма проблем. Ние ще откупим оставащия ви предплатен период още сега.

Прочети повече

Безплатен домейн

Безплaтен домейн

За всеки наш клиент, който избере хостинг пакет Стандартен или Бизнес за срок от 1 година или повече ние ще регистрираме абсолютно безплатен домейн име с разширение .com, .net, .eu, .info, .org като подарък за същия период. Доверието е много важно за нас и винаги сме готови да дадем повече, за да ви зарадваме.

Прочети повече

WordPress Management

WordPress Management

Управлявайте, защитете и оптимизирайте сайта си с WordPress Management! Внедрихме този полезен инструмент директно в cPanel контролния панел за бърз достъп до всички ваши WordPress сайтове, по-лесното им управление и настройване. С помощта на този безплатен инструмент ще можете още по-лесно да управлявате и настройвате инсталации, потребители, крон задачи, версии и други.

Прочети повече

ActiveCache

ActiveCache за по-бърз сайт

ActiveCache е новият инструмент, който ще даде бързина на всеки сайт и ефективно използване на хостинг ресурсите. ICN.Bg представя новият инструмент за кеширане наличен напълно безплатно във вашия cPanel. Когато производителността на сайта трябва да бъде подобрена кеширането е една от първите опции, които помагат за решаването на проблема. ActiveCache дава възможност за стартиране на Memcached или Redis - инструменти за кеширане или записване на временна информация.

Прочети повече

Google Ads ваучер

90 лв. Google Ads ваучер

Създайте първата си кампания в една от най-полезните рекламни платформи Google Adwords и достигнете до хиляди потенциални клиенти! С всеки нов хостинг, получавате Google Adwords ваучер на стойност 90лв., за да промотирате бранда и продуктите си, като единственото изискване е да заредите 30 лв. за вашата първа рекламна кампания в Google Adwords.

Прочети повече

CloudFlare и Railgun

CloudFlare и Railgun

CloudFlare е мрежа за доставяне на съдържание (CDN) с 12 точки на присъствие в целия свят, която кешира съдържанието на сайта ви! Оптимизирайте времето, за което се отваря сайта ви и дайте възможност на клиентите си да достигнат по най-бързия начин до всички ваши предложения! Услугата е особено подходяща, ако вашите клиенти достъпват сайта от чужбина.

Прочети повече

Softaculous Auto Installer

Softaculous Auto Installer

Инсталирайте с един клик над 400 уеб приложения, директно на вашия сървър. Aвтоматизираният процес на инсталацията на Softaculous ще ви улесни максимално и няма да се налага да инсталирате ръчно различни скриптове и полезни приложения като Wordpress, Joomla, Magento, OpenCart, Drupal и много други. Създавайте бързо и лесно блогове, сайтове, онлайн магазини, галерии, форуми, социални мрежи!

Прочети повече

Безплатен SSL

Безплатен SSL

Let’s Encrypt е безплатен SSL сертификат от типа DV, който ще защити сайта ви и ще повиши доверието на клиентите ви в него. Можете да го инсталирате само с няколко клика през cPanel. Благодарение на него ще се възползвате от предимствата на обновения HTTP/2 протокол и ще подобрите цялостното представяне на сайта ви в онлайн пространството и търсачките.

Прочети повече