Kариери

Нашият звезден екип непрекъснато се разраства! Хората, които ние търсим, имат проактивен подход към разрешаването на ежедневните задачи и не спират да развиват своите умения.

Кариери

Защо да станеш част от нашия екип

 • Офис атмосфера

  В модерния ни open-space офис можеш да играеш и да се забавляваш, докато се зареждаш с витамини от нашия плодов бар. Като част от екипа ни, ще можеш да се възползваш от MultiSport карти, работа от вкъщи и други социални придобивки.

 • Работа от вкъщи

  На всеки му се иска понякога да си остане у дома, за да спести време, да свърши повече работа или просто, за да си работи по пижама. (Няма да те върнем, ако дойдеш по пижама в офиса, но спокойно можеш да работиш и от вкъщи.)

 • Звезден екип

  В екипа си имаме разнообразни хора с различни интереси, умения и характер. Именно това ни прави страхотен отбор, който успява да създаде хостинг услуга с най-високо качество, докато се забавлява на работното си място.

 • Партитата ни

  Повярвай, помнят се дълго! Ако се присъединиш към нашия екип, ще станеш част от незабравими моменти и преживявания, сред които са нашият тиймбилдинг, офисни партита, тематични дни, конкурси и много други забавления.

 • Възможности за развитие

  Знаем, че не искаш само да работиш и да се забавляваш, но и да научиш нови неща и да подобряваш своите умения. При нас ще имаш възможност да научиш много и да придобиеш ценен опит. От теб искаме само желание и любознателност.

 • Конкурентно възнаграждение

  Искаме да ти осигурим комфорт на работното място, така че да си мотивиран за работа на 100%. Ще ти предложим добро заплащане, като вземем предвид твоя опит, умения и позицията, която заемаш.

Мнението на колегите

Колегите ни винаги имат какво да кажат за офиса. В повечето случаи се оплакват кой изпи бирата и изяде сладкото, но понякога споделят и своите добри впечатления от обстановката :)

Отворени работни позиции

Офисът на ICN.Bg: Където се ражда хостинг магията!

Video preview

Гледайте видеото