Условия на промоцията

 1. Промоционалната цена се получава при избор на период от 12 месеца за хостинг план Бизнес.

 2. Промоцията е валидна в периода 03.09.2020 г. – 11.11.2020 г. Промоцията е валидна само за нови заявки на Споделен хостинг – за план Бизнес.

 3. В промоцията се включва безплатно закупуване или трансфер на домейн имена с разширение .com, .org, .info, .eu, .net само за план Бизнес за период от една година.

 4. Промоционалната цена може да бъде получена при въвеждането на промо код "yourwebsite". Кодът е уникален и важи само за Бизнес хостинг план за период от 12м.

 5. Промо кодът "yourwebsite" позволява закупуването на Бизнес хостинг план за 12м. на цена 118,80 лв./г. (или 9,90 лв./м.).

 6. Промоционалната поръчка трябва да бъде заплатена до 14 дни след направената заявка.

 7. Промоцията важи неограничено за периода.

 8. Използвайки промоцията с избор на период от 12 месеца, получавате следната промоционална цена: Бизнес хостинг план на цена от 9.90 лв./м.

 9. Не може да се комбинира с други промоции или други промо кодове валидни през текущия период.

 10. Всички хостинг планове включват безплатен SSL сертификат Let's Encrypt или Comodo AutoSSL, които могат да бъдат активирани през cPanel контролния ви панел.

 11. Промоцията дава възможност за безплатна миграция от друг хостинг доставчик с откупуване на оставащия ви период на Споделен хостинг при досегашния ви доставчик.

 12. Откупуването на оставащ Споделен хостинг период от друг хостинг доставчик се изчислява в зависимост от заявения период на Споделена хостинг услуга от ICN.Bg , като максимум бонус периодът е 6 месеца. Т.е. ако закупите Споделен хостинг план от ICN.Bg за 1 година, получавате бонус период до максимум 6 месеца. Периода на откупуване не може да бъде по-голям от периода закупен от ICN.Bg

 13. Не важи за откупуване на оставащия период на валидност на домейн име.

 14. При прехвърляне на вашия уеб сайт към ICN.Bg е необходимо оставащия предплатен период да бъде доказан чрез скрийншот или документ, ясно показващ оставащия период при досегашния ви хостинг доставчик.

 15. Откупуване на оставащ период и миграция на сайт трябва да се заявят до 5 дена след направата на поръчката.След като заплатите поръчка, трябва да се свържете с нас на имейл office@icn.bg или support@icn.bg , за да предприемем действия по миграция и добавяне на бонус период.