Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Владимир Валериев - системен администратор

Владимир Валериев - системен администратор

Владимир Валериев - системен администратор

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Здравей, Влади! Ти си много важна част от екипа на ICN.Bg и за нас е важно да те представим в истинското ти лице. Какъв си ти, дай малко “технически” характеристики за себе си?

Казвам се Владимир Валериев. На 24 години съм. Работя във фирмата от близо 5 години. Стартирах като съпорт, но имах желанието и възможността да се развивам.

Започнах да чета, да питам, да любопитствам. Така постепенно започнах да поемам все по-отговорни задачи и вече от 2 - 3 години съм системен администратор. От Монтана съм, както и голяма част от екипа на ICN.BG. Бих казал, че съм упорит човек, не мога да оставя нещо недовършено, независимо колко време ще ми отнеме. Обичам да спортувам, играя волейбол и гледам мачове. От ЦСКА съм :)

ICN.BG за теб е...?

ICN.BG e най-добрата фирма. Много ми допада начинът на работа, възможността за развитие, колегите, постоянните иновации в услугите. Харесва ми работата с хората и най-вече различните проекти, по които работим. Обичам работата в екип, защото всички, които работят зад идеята ICN.Bg са страхотни.

Как разтоварва след работа един системен администратор?

Аз обичам да ходя за риба и то по всяко време на годината. Във всеки сезон риболовът има своето очарование. Риболовът успокоява. С него се откъсваш от действителността, от проблемите, забравяш шумотевицата и оставаш сам с мислите си. Естествено не всеки ден ходя за риба, затова след работа правя традиционните неща - излизам с приятелката си, гледаме филми, събираме се с приятели.

Владимир Валериев

Похвали ни се сега. Колко голям е най-големият ти “трофей”?

Не съм хващал риба с ейй толкова голямо око. Най-голямата риба, която съм уловил е малко над 5кг. Най-големият улов не знам колко е, тъй като след риболов не тегля цялата риба, а я чистя и сядам с приятели на маса :)

Как се виждаш след 10 години?

В професионален аспект след 10 години се виждам отново в най-добрата фирма :), с още повече знания и със същото голямо желание за работа.

А в личен...? :)

В личен план :) - „Женени с деца“

Влади притежава сертификат от cPanel University. Очакваме още много награди!

Етикети: #administrator #ekip #icn-bg #sistemen-administrator #saport

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе