Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Вероника Дечова - отдел "Продажби"

Вероника Дечова - отдел "Продажби"

Вероника Дечова - отдел "Продажби"

(Обновена: ) | За ICN.Bg


Здравей, Вероника! Ти си най-новото попълнение в отдел Продажби. Представи се.

В момента съм студентка бакалавърска степен във ВТУ„Тодор Каблешков“, специалност Технологии и управление на транспорта. Винаги съм била независима и затова реших да започна работа още от първи курс. От тогава съчетавам успешно университета и работата. Това ми даде много опит, направи ме по-организирана. Това е както се казва нещото, с което се представям пред родителите си. Имам обаче и страна, която представям пред приятелите си. Тя е доста по-забавна, но не я документирам :) Нищо човешко не ми е чуждо и затова обичам купони, партита, забави, седянки и всичко, което е свързано с това да съм с хора и да се забавлявам.

Като спомена за седянки си спомних факта, че си родом от Чипровци. Доста красиво градче. Как го виждаш ти в твоите очи?

Изключително място. Всеки, който има нужда от презареждане, много силно му го препоръчвам. Аз имам още по-дълбоки чувства към това място, тъй като летата на ученическите ми години минаваха там. Зареждам се много от планинския въздух и от красотата на планината.

Изненадай ни с нещо!

Като дете съчетавах танците с баскетбола, което изненадваше и мен самата. Бях добра и в двата съвсем различни спорта. В баскетболния отбор бях единственото момиче :). Тренирала съм още много неща - волейбол, плуване, а от скоро се оказах и неочаквано добра в джагите (...но не очаквайте мъжката част от колектива да го потвърди)

А екстремна ли си?

В момента съм екстремна само в мечтите си. Искам да преживея скално катерене, както и скок с бънджи. Все още ги планувам, но смятам, че това е преживяване, което трябва емоционално да изживееш преди, по време и след скока. Обичам да мечтая и знам, че е въпрос на време, човек да постигне целите си. Вярвам в това, че ако човек визуализира мечтата си, то той я проектира и тя ще се сбъдне.

Как презареждаш в ежедневието си (батериите си)?

Обичам да ходя по магазините..., но коя жена не обича? Мисля, че този въпрос е риторичен :). Обичам да чета криминални книги и да си релаксирам у нас. Едно излизане с приятели също ми дава енергията, от която имам нужда, за да съм усмихната. Приятелите са нещо, което ми носи емоционално презареждане, особено когато влезем в разговор с тях. Ще спомена и спокойствието на дома, което също ме зарежда. Имам сплотено семейство, което ми дава спокойствието, от което се нуждая.

Спомена, че много обичаш да готвиш. Ако трябва да сравниш първия си работен ден в ICN.Bg с някое ястие кое би било то?

Мммм това би било лазаня. Толкова различни вкусове на едно място, но съчетани в едно изключително хармонично цяло. Това не само остава един прекрасен вкус, но и създава цялостно емоционално преживяване. Точно така почувствах екипа и преживяването ми от първия ден в ICN.Bg. И ако все още говорим за готвене :) смятам, че ако всичко което приготвяш е направено с любов, то нещата ще се получат.

За мен най-важното за едно ястие е да са ти свежи съставките.... , както и за един екип най-важно е да са ти "свежи" колегите.

А ние какво ти сервирахме за десерт?

За десерт ... при десерта не спестихте от "продуктите". Имаше от всичко по много и това донесе окончателна наслада за деня ми.

Всички пътища ли водят към Рим?
Не, някои водят и към ICN.Bg :) Както в Рим, така и в офиса на ICN.Bg се носи свеж аромат на домашно приготвена "лазаня". Но ако трябва да отговоря конкретно на въпроса, напоследък мечтите ми ме водят все към Рим!

Етикети: #rim #dzhagi #prodazhbi #sport #tehnologii

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе