Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Велислав Сендрев - Tехническа поддръжка

Велислав Сендрев - Tехническа поддръжка

Велислав Сендрев - Tехническа поддръжка

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Здравей, Велислав. Представи се с няколко думи. Какъв човек си, какви са твоите хобита?

На 23 години съм, родом от едно топло и прекрасно място – Сандански. Препоръчвам на всеки, който не го е посещавал, да го направи някой ден. За мен какво да кажа - завършил съм бакалавър Компютърни Системи и Технологии и съм студент магистърска степен специалност Информационни технологии. От малък имам влечение към компютрите. Първоначално към компютърните игри. После осъзнах, че мога да ползвам компютъра и за други по-полезни неща.
Като човек съм енергичен (освен сутрин, когато дори кафето не помага), приветлив, отзивчив и винаги готов да помогне на всеки и с каквото има нужда.

velislav-sendrev-icn.bg

Изкушението, на което не можеш да устоиш?

Цаца, бира и … добри приятели. Ако може на морето, ако не и някой басейн ще свърши работа, нали все пак е лято.

Колко часа максимум си прекарвал в компютърен клуб?

Със сигурност не съм прекарвал по-малко от няколко часа. Не че съм гонил рекорди, но съм изкарвал и по 15 часа (все пак трябва да се спи и да се ходи на училище през останалите няколко часа!)

Как прекарваш свободното си време?

Прекарвам свободно си време по много различни начини, но най-любимото ми е след тежка седмица да си стоя вкъщи и да гледам някой комедиен сериал. Мога да ги гледам постоянно, като в каквото и настроение да съм винаги успяват да ме разведрят. Бих се оприличил малко на Рос от Приятели, но със сигурност нямам общо с Ал Бънди или Реймънд.

В други случаи пътувам из страната, на планина, на разходка в някой приятен и хубав парк, от време на време някое екстремно преживяване като скок с бънджи.

Каква според теб формулата на успеха?

Формулата за успеха… тя се състои от система от сложни уравнения с много променливи. В нея със сигурност присъства много хъс, желание, отдаденост и любов към това, което вършиш. И всичко това умножено по две!

Ако имаше повече свободно време, какво би направил?

Има много неща, които бих искал да направя, но тези, които са ми с приоритет, са да изготвя дипломната си работа за магистърската степен, както и да разширя компютърните си умения, разбира се съчетано с почивка и много забавление. Представям си как съм на море и пиша магистърска теза ... на лаптопа, за да мога да съчетая всичко в едно!

Опитвам се също да водя активен начин на живот, когато имам повече свободно време ходя да бягам в близкия парк, посещавам фитнес залата, а при добра организация не отказвам футбол или волейбол.

С какво никога не би направил компромис?

С качеството на перилния препарат :) Всъщност винаги правя компромиси, смятам, че света не би бил същия ако не се правят компромиси.

Когато погледнеш напред в бъдещето, какво виждаш?

В момента кристалното ми кълбо е на ремонт, но виждам хостинг компания ICN.Bg като лидер в хостинг услугите не само в България, но и на световния пазар. За мен работата в ICN.Bg е едно голямо удоволствие, като в този уютен офис срещнах неочаквано добри колеги и най-вече приятели, с които не само споделяме знания, но и се забавляваме.


Aко попаднеш на самотен остров и имаш само лаптоп, кое приложение ще стартираш?
Все още нямам планове за покупка на самотен остров, но някой ден…ще го направя :) Със сигурност ще изгледам някой филм и ще поиграя култовата Zombies vs. Plants :)

velislav-sendrev-icn.bg]

velislav-sendrev-icn.bg]

Благодарим на Велислав на интервюто и му честитим сертификата LFS101x Introduction to Linux и . Още много да ни радваш!

Етикети: #kompyutarni-sistemi-i-tehnologii #hosting-uslugi #hosting #informatsionni-tehnologii #friendly-geeks

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе