Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Ваня Спирова - Акаунт мениджър

Ваня Спирова - Акаунт мениджър

Ваня Спирова - Акаунт мениджър

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Щастливи сме, че имаме възможността да ви запознаем с една изключително интересна личност и важна част от екипа на ICN.Bg. Ваня е не само невероятно чаровна, но и човек, който много обича да се забавлява и да създава настроение около себе си. С широка усмивка, с много желание и търпение тя комуникира всекидневно с вас, за да ви предложи винаги най-добрата услуга. Нека сега да разберем повече за нея самата и в какво тя е най-добра.

Здравей, Ваня! Ще споделиш ли с нас коя си ти всъщност и какъв човек си?

Ех, че милоо.. :) Първо искам да благодаря за възможността да споделя и по този начин и аз самата да разбера повече за себе си. "Коя съм аз и за какво се боря?" е въпрос, който напоследък доста често си задавам и понякога отговорите, които се появяват много ме забавляват. Към днешна дата отговорът е: Аз съм Ваня, радвам се на живота, предизвиквам промяната и знам как да постигна това, което искам.

Имаш много интересно минало, би ли ни разказала повече за него?

Още като дете разбрах какво е да се бориш за победа и каква е цената за това да си първи. Имах малко по-различно детство от това на децата, с които си играех пред болка. С помощта на родители и треньори постигнах високи спортни успехи, някои от които "Майстор на спорта" и "Световен вицешампион" по акробатика. Този период от живота ми разви в мен силна воля да вървя напред и нагоре.

Винаги много се забавлявам като си спомня за времето, когато имах силно желание да танцувам и го правех до спиране на дъха пред витрината в хола, а сестра ми беше моята доста отегчена публика. Всичко това се случваше в родния ми град Бургас – градът, в който за първи път почувствах любовта и истинското приятелство.

Завърших средното си образование с диплома за химик-технолог, но съдбата отново ме отнесе към спорта с приемането ми в Национална Спорта Академия. Истинското предизвикателство и осъществяването на детските ми мечти започнаха именно, когато заживях тук в София. В един много студен януарски месец се явих на първия си професионален кастинг за танцьори. Помня, че за да се справя с хореографията се наложи да остана по шарените си чорапки (защото нямах професионални танцови обувки), които и до ден днешен са повод за много смях. И така в началото, единствено заредена с огромно желание (и с по едно билетче в джоба за градския транспорт на седмица за репетиция, а в останалите дни гратис :) ), създадохме балет М-Dance, в който се развих и доказах като професионален танцьор. Качих се на една сцена с едни от най-големите имена на българския шоубизнес . Заедно с тях близо 10 години обиколих страната, снимахме музикални клипове, телевизионни предавания и това се превърна в моя начин на живот. Имах щастието да изживея незабравими мигове както с тях, така и с някои холивудски актьори. Заедно със Скарлет Йохансан пазарувахме по женски, а пред Хилари Суонг и Джош Хартнет изтанцувах една от любимите си хореографии. Всичко това ме зареждаше и правеше истински щастлива.

Какво те накара да промениш начина си на живот, да смениш професията си?

Винаги съм се стремяла да се изкачвам от едно стъпало към друго, да предизвиквам себе си и да се развивам в посоката, в която ме тегли цялото ми същество. Точно това се случи и преди година и половина, когато започнах да отказвам участия и в продължение на около 4 месеца се бях концентрирала в търсене на нова информация във връзка с личностното развитие, комуникацията, поведението на хората, продажбите и успеха. Тогава получих и предложението да съм част от екипа на ICN.BG. Този същия въпрос съвсем естествено ми беше и когато започвах работа, като моя отговор тогава и сега е следният: Възприемам живота като една голяма сцена и с огромно желание и отговорност се качвам на нея като продавач (много ми допада тази дума). Винаги съм имала усещането, че съм в отбора на най-добрите и за мен е чест да се уча и развивам именно в ICN.BG. Да заговоря на езика на програмисти, администратори, уеб дизайнери и др. е едно от най-големите предизвикателства в живота ми, затова съм благодарна на целия екип за ежесекундната подкрепа във всяко едно отношение. Всеки ден комуникирам с много и най-различни хора, определям себе си като топлата връзка между тях и услугите, които предлагаме. Възприемам отговорно всеки един проект на нашите клиенти като единствен и най-важен така, че да получи услугата, от която се нуждае по начин, по който заслужава. Най-голямото удоволствие в работата ми идва от това, че тя кореспондира с един от основните ми житейски принципи:"Каквото и да правя, да съм полезна за поне още един човек"

Как си представяш бъдещето и каква е насоката, в която искаш да се развиваш?

Представям си бъдеще, в което заедно с все по-осъзнати хора правим живота по-прекрасен и изпълнен с радост. Имам желание да развивам себе си, за да бъда полезна, както за обществото, така и за най-близките си. Представям си бъдеще, в което постигам целите си и карам хората да се усмихват.

Какво те вдъхновява?

Силно привързана към музиката, тя е основно вдъхновение за мен. Скоро тя ме вдъхнови да се науча да свиря на китара, получих я като подарък от семейството ми за последния рожден ден. Обещала съм за другия рожден ден да събера приятели на плажа, да запалим огън и да се позабавляваме с изпълнението на това, което съм научила. Вдъхновява ме любовта, понякога тя предизвиква емоция и желание да пиша стихове. Съвсем скоро събрах смелост да публикувам някои от тях в сайт за поезия и се радвам на отзивите и коментарите. Вдъхновявам се от крайностите, които съществуват и наблюдавам в живота си. Осъзнавайки ги се стремя да намеря баланса за себе си, като така чувствам, че живея истински. :) ||

Етикети: #akaunt-menidzhar #uspeshno #profesionalen #tantsi #hosting #domejni

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе