Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Валя Йорданова - Мениджър отдел "Продажби"

Валя Йорданова - Мениджър отдел "Продажби"

Валя Йорданова - Мениджър отдел "Продажби"

(Обновена: ) | За ICN.Bg

*През най-женския месец март, нашата рубрика „ICN Добър ден – кой стои зад този поздрав?“ продължава с нежната част от екипа ни.*

*Тя е един от най-ценните кадри на ICN.BG. През март се навършват 5 години от постъпването й във фирмата.Едва ли има клиент, който не я познава. Тя е Валя Йорданова – Мениджър отдел „Продажби“.*

Здравей, Валя! Сигурни сме, че голяма част от нашите клиенти искат да разберат нещо повече за теб. Какво би споделила за себе си?

Ако попитате мен, аз съм много усмихната и позитивна и тъй като съм и „скромна”, няма да изброявам другите си качества :). Имам специфично чувство за хумор, което понякога остава неразбрано. Винаги се шегувам и разсмивам приятелите си. Но ако попитате приятелите ми, те ще кажат, че съм доста бъбрива, леко отнесена и разсеяна, но и много усмихната. Винаги закъснявам за срещи, макар че всеки път ги уверявам, че няма да го направя.Уча магистратура "Управленски Информационни системи" в СУ, специалност, която изключително много ми допада, тъй като изцяло е свързана с работата ми. Аз съм от студентите-ентусиасти - ходя на училище, защото искам да знам, а не, за да си взема дипломата.

Какво означава за теб позицията, която заемаш в ICN.BG?

Постъпих в ICN.Bg преди 5 години и тогава екипа беше доста малък. В момента компанията се развива с бързи темпове и e основен двигател на иновациите в хостинг индустрията в България. Да бъдеш част от такъв екип е удоволствие.

Като мениджър на отдел „Продажби“ имам много отговорности, но най -интересната част от работата ми е комуникацията с клиентите. Всеки ден разрешаваме казуси, помагаме и консултираме клиентите в развиването на техния бизнес, защото ние не сме просто хостинг провайдър, ние сме професионален хостинг партньор за бизнеса. Това е нашата мисия.

Най-голямото удовлетворение в работа ми е благодарността на клиентите. Доволният клиент е най-добрата мотивация да продължиш напред и да обичаш работата си, а аз истински обичам моята :)

А променила ли те е работата ти?

Видях сфера, в която исках да се развивам и вече знам много компютърни думички :). Самата ми магистратура е избор, който направих след като навлязох в тази сфера и установих, че истински ме вълнуват тези неща. Отговорът ми е "ДА" - работата промени интересите ми, също така ме научи да ставам рано, да бъда отговорна, но все още се опитвам да не закъснявам за работа :)

Разкажи ни и нещо любопитно от личния си живот. С какво се занимаваш, когато не си на работа?

Силно се интересувам от ползваемост на сайтове и изследване на потребителското поведение (user behavior) в сайтове с различна тематика.

Обожавам да излизам с приятелките си вечер след работа, за да пием коктейли и да разпускаме в някой бар.Често играя ролята на Купидон :) и непрекъснато се старая да запознавам една или друга своя приятелка с най-точния човек за нея. ||

Знаем, че работата ти в ICN.Bg е свързана с много колоритни истории. Разкажи ни някоя.

Истината е, че с колегите в офиса се забавляваме много. Често си организираме мероприятия и партита, на които си припомняме интересни истории от работното си ежедневие. Скоро разказвах на колегите как на едно събитие, където бяхме спонсори, се опитах да убедя един младеж, който гледаше сайта на друга хостинг компания, че се е объркал и че правилният избор е ICN.BG. В крайна сметка се оказа, че това е колега от бранша, който е гледал собствения си сайт. Получи се доста забавна ситуация.

Друга интересна случка – в офиса влязоха 2ма клиенти (мъже) едновременно и аз най-утчтиво попитах „Заедно ли сте?” (за да знам едновременно ли ще им съдействам). Единият от тях, с явно чувство за хумор ми отвърна с леко преправен глас „Толкова много ли си личи” :)

Етикети: #tehnologii-i-uslugi-dostapni-prez-int #prodazhbi #icn-bg #menidzhar

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе