Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Тийм билдинг в планината

Тийм билдинг в планината

Тийм билдинг в планината

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Ние в ICN.Bg много често правим тийм билдинг, не само защото обичаме да се забавляваме по принцип, но и защото обичаме да се забавляваме заедно и така, както се казва, да сплотяваме колектива.

Този път обаче тийм билдингът беше малко по-различен. Решихме да съберем не само екипа ни, но и фирмите, с които работим най-често - от дизайнерите, през SEO оптимизаторите до социалните гурута и партньорите ни, които организират събития. Така се получи мини среща на Интернет бранша, на която освен екипа ни се явиха и приятелите ни от Devision, Social Me, Web & Events, Slides BG и Averank.

Изборът на място е ключов за успешното провеждане на всеки тийм билдинг. Мястото беше една култова полянка на Витоша, където, далеч от автомобили и градска глъчка се събрахме група онлайн ентусиасти. Няма смисъл да ви убеждаваме, че бургерите са по-вкусни, бирата е по-студена и приказките - много по-сладки, когато ги споделиш с доверени партньори на чист въздух.

В игри, хапване и разкази за весели случки премина една много приятна събота, в която се убедихме, че Любо от Слайдс е майстор на пържолите, че Ален Попович и компания не оставят лаптопите, дори когато си почиват, че артистите от Devision са артисти и на федербала (но не колкото, за да ни победят ;-) ) и че историите от офиса винаги са забавни.

Ако във вашата фирма се двоумите дали да организирате тиймбилдинг за своите служители и колеги, недейте. Доверие се гради на четири очи, а най-добрите идеи се раждат именно в непринудените разговори.

Етикети: #pochivka #tijmbilding #devision #web-events #averank #social-me #internet-bransh #slides-bg #internet

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе