Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Татяна Петкова - Акаунт мениджър

Татяна Петкова - Акаунт мениджър

Татяна Петкова - Акаунт мениджър

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Удоволствие за нас е да си поговорим с човек, който може дълго и увлекателно да разказва за себе си, за работата си и за живота... Не ни беше лесно да я прекъсваме с въпросите си, но искахме да хванем най-интересните моменти от същността и. Тя е част от екипа на ICN.Bg от 1 година и със сигурност можем да кажем, че е истински професионалист. Представяме ви Татяна Петкова отблизо.

Разкажи ни в няколко реда „накратко” за себе си. :) Какъв човек си?

Тези, които ме познават добре знаят, че мога да говоря дълго....и то не само по този въпрос. Влагам адски много емоция във всяко нещо, с което се захвана - както в професионалния, така и в личния си живот. А това е нож с две остриета: неприятно е усещането, когато се разочаровам от нещо, но от друга страна е страхотно удоволствие, когато нещата се получават. Да взимам присърце това, което се случва в ежедневието ми често ме изцежда, но и силно ме мотивира и вдъхновява.
Обърнах посоката в живота си доста рязко като от кредитирането поех по пътя на хостинга. ICN.Bg ме среща с много и най-различни проекти, идеи, личности – това е доста зареждащо.

А в малко по-личен план?

Харесвам криминалните филми, много е важно сюжетът да поддържа интереса ми до самия край. Напоследък се запалих по реденето на пъзели и колкото повече са частите, толкова по-добре. Не обичам комплименти - щом нещата се виждат, невинаги е задължително да се казват :) . Определям се като максималистка, често съм самокритична и винаги се стремя към усъвършенстването.

И още...:

Любимите ми актьори са Джордж Клуни и Джейсън Стейтъм. Обожавам гласа на Бионсе и Джей Ло. А в свободното си време обичам да се забавлявам с моите близки в някой хубав клуб, но също толкова обичам и да релаксирам под chill out мелодия на приглушена светлина.

Каква е Таня по време на работа?

На повечето от нас им се налага да са едни в работата си и съвършено различни извън нея. Смятам, че трябва да избягваме такива драстични разлики. Аз откривам доста сходни прояви на характера си в офиса и навън. Държа на обещанията – спазвам ги и очаквам същото от околните. Много ми помага стремежът към избягване на конфликти. Обичам и високо ценя дипломацията. Както в работата с колеги, клиенти, партньори, така и извън нея – с близки и приятели човек трябва да може да прави компромиси, да не упорства излишно и да умее да се вслушва и вниква в чуждото мнение. Предпочитам да насочвам енергията си към нещо приятно и позитивно.

А нещо за Таня в извън работно време?

Най-обичам след натоварена работна седмица да разпускам с любимите хора през уикенда, като изчезнем от шума и динамиката на милионния град. И понеже съм родом от Варна, какво по-естествено от това да обожавам водата – не само, че обожавам да плувам, но мога и изобщо да не излизам от морето или минералния басейн.
Голяма почитателка съм на снукъра - искам скоро да отида в Шефилд (феновете на тази игра знаят, че там се провежда ежегодно световното първенство по снукър) и да се насладя на живо на страхотната игра на моите фаворити. Рони О`Съливан беше гостувал в България и да го гледам отблизо беше истинско удоволствие.
Падам си по латиното – особено сега, когато стана много популярна салсата. Южните ритми, южният темперамент са нещо, което силно ме впечатлява.

Винаги ли си такава бъбривка?

Бих отговорила веднага с огромно „Да”, но ви каня да заповядате на бюрото ми в понеделник сутрин или петък следобед, когато съм затрупана от толкова много задачи, че не само не говоря, но дори и да опитате да ме попитате нещо, може и да не реагирам изобщо... В ежедневието ми се налага да говоря доста, а това е свързано с влагане на много енергия. Интересно от къде намирам сили, тъй като и вечер с хората, които обичам отново не стихва желанието ми да разказвам надълго и широко за разни интересни неща... Всъщност може и да има вълшебно кладенче, откъдето черпя тази енергия, но е тайна :) .

А ето, че мога и с кратички отговори:

Море или планина – море
Лицемерен приятел или честен враг – честен враг
Сладко или солено – предпочитам соленичко
Щур купон или спокойна киновечер на дивана – зависи от изминалия ден
Високи токчета или удобни обувчици – токчета, естествено!
Комедия или трилър – трилър
Блондинка или брюнетка – по-скоро блондинка
Неприятна истина или благородна лъжа – благородна лъжа
Зима или лято – лято, нека да е лято

И накрая с „две думи”:

На мнение съм, че да умееш да комуникираш е едно от най-ценните качества, които човек може да притежава. Важно е какво казваш, но още по-важно е да успяваш да добавяш нюанс, лек щрих, който оставя твоя следа и прави всяка казана от теб дума неповторима. | ||

Етикети: #hostinga

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе