Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Сиско Системс отличи проект на ICN.Bg с награда „Business Acceleration“ на Балканите

Сиско Системс отличи проект на ICN.Bg с награда „Business Acceleration“ на Балканите

Сиско Системс отличи проект на ICN.Bg с награда „Business Acceleration“ на Балканите

(Обновена: ) | За ICN.Bg

През месец октомври 2013 година в гр. Бохинска Бистрица, Словения се проведе регионална партньорска среща на световния лидер в областта на мрежовите и комуникационните решения Сиско Системс за страните от Югоизточна Европа. Водеща тема на срещата бе поощряването на сътрудничеството между технологичните компании в Югоизточна Европа и трансформирането на бизнеса в посока към облачни технологии и решения (т.нар. CloudComputing).

Cisco systems official handing the award to ICN.Bg's CEOПо време на срещата, бяха отличени компаниите - партньори на Сиско Системс в три категории - Solution Innovation, Services Excellence и Business Acceleration. Парафлоу грабна приза в категорията Business Acceleration/Бизнес ускорение за проекта на ICN.Bg за внедряване на Cisco UCS архитектура за нуждите на клиенти, изискващи критични бизнес приложения, доставени като облачни услуги. Благодарение на възможностите на CISCO UCS сървърното оборудване и тясната му интеграция с платформата за провизиране и управление на услуги на ICN.Bg, клиентите имат достъп до огромен ресурс, наличен за тях по всяко време, сериозни мощности достъпни на момента и интелигентно управление, което позволява на по-широк сегмент от потребители да се възползват от неогрничените възможности на сложните облачни инфраструктури.

От името на Парафлоу, Тодор Ташев – Директор „Развитие на бизнеса“, получи наградата лично от Питър Хайду – Регионален Директор за Югоизточна Европа в Сиско Системс, в присъствието на Александър Досев – Мениджър „Партньори“ за Югоизточна Европа в Сиско Системс.

По повод наградата, Николай Аврамов, Управител на Парафлоу Комуникейшънс изтъкна, че:„Тя е плод на дългогодишното ни партньорство със Сиско Системс, което датира от 2000-та година, статута ни на Златен партньор, който защитаваме ежегодно и многото успешни проекти и know-how, натрупани през годините. Неслучайно наградата се казва „Бизнес ускорение“ и това е оценка както за високата скорост, която поддържаме при предлагането на технологични решения на българския пазар, така и за стремежа ни непрекъснато да се усъвършенстваме и да предлагаме иновативни услуги с поглед към бъдещето. Конкретната причина за тази награда е наскоро приключилият проект с най-голямата хостинг компания в България -ICN.Bg . Изключително сме щастливи, че те избраха Парафлоу, за реализацията на този мащабен проект и се надяваме нашето партньорство да продължи така градивно и в бъдеще.“

Юлиян Бориславов, Управител на ICN.Bg, коментира наградата: “Това е поредното признание за ICN.Bg за успеха, който постигна с осъществяването на този грандиозен проект. ICN.Bg е единствената хостинг компания в България, която притежава оборудване от толкова висок клас и в такъв мащаб в България. То ще бъде достъпно за всички потребители на компанията, като първи от него ще се възползват потребителите на cloud услуги. С реализацията на този проект ICN.Bg затвърди позицията си на най-голямата и най-технологична хостинг компания на българския пазар.

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе