Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Симона Славчева - отдел Продажби

Симона Славчева - отдел Продажби

Симона Славчева - отдел Продажби

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Днес в рубриката „ICN, Добър ден“ ви представяме Симона от отдел „ Продажби". Тя успешно може да ви продаде хостинг план, както и да ви обясни процеса на хидролиза, тъй като от скоро е дипломиран химик. Тя е на 24 години и е от града на пещерите – Враца. Запознайте се със Симона Славчева!

Здравей, Симона! Какво е перфектното начало на деня за теб ?

Обожавам топлото ароматно кафе сутрин, задължително с парченца шоколад, така денят ми започва по правилата - тези сладките правила:)

simona-slavcheva-icn.bg

Всяка сутрин посрещаш колегите с усмивка . Кои са нещата, които те зареждат с положителна енергия и ти дават сили ?**

Обожавам да пътувам, впечатлена съм от Италия, природата е уникална, храната - изкушаваща. Любимото ми място е морето, плажа, звука на вълните, които се разбиват и необятността. Супер зареждащо ми действат и сякаш не съществува нищо друго наоколо. А това, да се гмурнеш и да застанеш на дъното на пясъка и да погледнеш нагоре - наистина си в друг свят. Друга важна градивна частица в моят живот е музиката. Спасявала ме е толкова много пъти и превръща ежедневието ми в слънчев ден!

Разкажи ни за незабравимите моменти в живота!

Един от най-приятните мигове в живота ми е бил страхотна сутрин 7.00ч., слънцето се показва, плажа и музиката са слети и навсякъде, където погледна, са моите приятели. Мигове на истинско щастиe, тези които са напълно достатъчни и нямаш нужда от абсолютно нищо друго.

Това звучи страхотно. А какво още искаш да ти се случи в бъдеще?

Какво желая да сбъдна ... хмм иска ми се да започна да рисувам отново, мечтая си да пътувам, страшно много искам да отида на о-в Мауи, Хавай :) Мисля, че някой ден ще си направя пекарна за къпкейкс и нещо друго, което е умопомрачително, ще стана суши шеф. Нещо, което със сигурност ще направя е да отида в USA, Маями и Лас Вегас и да отида на тези абсолютно луди партита, като например Ултра Мюзик Фестивал, парти 3 дни нон-стоп с невероятна хаус музика, в центъра на Маями, където времето няма значение.

Сега разкажи ни малко повече за самата теб. Как би се описала?

Качествата, които бих изброила за себе си ме описват доста добре и мисля, че моите приятели биха ги потвърдили. Упорита съм, крайно упорита, борбена, инициативна, амбициозна, импулсивна, вярвам в добротата и все още мисля, че тя е единствената ми опция за действие. Търпелива съм и давам шанс до последния възможен такъв, но има моменти, в които и себе си не понасям. Обичам приятелите си, мисля, че ги обичам повече от мен и това е причината да няма граници на това, какво бих направила за тях. Много е важно за мен, близките ми хора, на които държа да са щастливи, следствие на това и аз съм щастлива.

А как би описала работата си в ICN.Bg?

Хостинг компания ICN.Bg за мен е предизвикателство, което до ден днешен всеки ден ми предлага нови и нови емоции, нови казуси, нови запознанства. Доста от качествата, които изброих по-горе, са в голям плюс за мен в работния процес. Мога да кажа, че се надявам да бъде все по-полезна, креативна и за екипът на ICN.Bg. Той е невероятен и разбирателството е на лице, което допринася за бърза и адекватна реакция спрямо клиента.Щастлива съм, че съм част от екипа.

Като за финал, коя песен би избрала като саундтрак на работния ден в ICN.Bg ?

Една песен за саундтрак е напълно недостатъчна за работния ден в ICN. Като за начало сутрин в 9.00ч много приятно e Chase & Status – Blk & Blu, по-късно през деня Reflekt – Need to fell loved, песен, която е неописуема, но ни действа супер енергично и замечтано.

[gallery ids="1004581,1004580"]


Етикети: #hosting-prodazhbi #otdel-prodazhbi #klienti #icn-bg #hosting-plan

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе