Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Румен Йотов – Техническа поддръжка

Румен Йотов – Техническа поддръжка

Румен Йотов – Техническа поддръжка

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Той е отзивчив, уравновесен и винаги готов да помогне. Гледа на живота философски и приема с широка усмивка както успехите, така и трудностите. Поставя се винаги на мястото на клиента и се опитва всячески да му помогне. Има дълъг стаж в сферата на IT технологиите и линукс адмнинистрацията, но извън работа предпочита да се наслаждава на почивка сред природата с книга в ръка или слушане на класическа музика. Запознайте се с Румен Йотов!

Разкажи ни какъв човек си? Каква е житейската ти философия?

Човек, като всеки друг - със своите минуси и плюсове. Щастлив съм, туширам лошото и чакам да дойде нещо хубаво. Гледам философски на живота, мъча се да не изпадам в крайност. За мен е важно да бъда здрав и щастлив, както и тези около мен. Животът е като колело – веднъж може да си на върха, след това то се завъртва и можеш да отидеш долу, но е важно да запазиш същността си.

В твоята работа общуваш с много клиенти, каква е твоята стратегия?

Да опиташ да се поставиш на мястото на клиента, да го разбереш, да подходиш винаги доброжелателно. Моята задача е да му помогна и колкото по-добре комуникирам с него, толкова по-добре се справям с проблема му.

Как се справяш с трудностите в работата и живота?

Като се стремя да ги преодолея, но в никакъв случай слепешком,понякога нещо просто не трябва да се случи. Няма смисъл от празно упорство.

С кое свое постижение се гордееш най-много?

С най-трудно постигнатото, но предпочитам да го запазя в тайна.

Имаш ли любим спорт?

Естествено, имам няколко - плуване, футбол, баскетбол, донякъде шах. Харесвам спортове, в които се натоварват всички части на тялото.

Би ли споделил впечетлението ти от САЩ 94?

През 94 година беше последният истински български отбор. Мога да го опиша с това, че тогава имаше истински отбор. Всички бяха доказани футболисти и играеха като сплотен екип, а не всеки за себе си.

Сподели с нас, какво е твоето хоби ?

Имал съм различни хобита през годините. Сега по-скоро са операта и музиката. Любимата ми опера е четирилогията на Вагнер – Пръстенът на Нибелунгите. Мариза е една португалска певица, която харесвам и имам концерта й на DVD,и си го пускам често, за да го гледам с приятели у дома.

Кой е любимият ти автор? Коя е любимата ти книга?

Също са много, но се сещам за приказки на различни народи и "Властелинът на пръстените". Бих казал, че книгата и филмът се допълват. Книгата дава на подсъзнанието да се развихри, а с филма се запознаваш повече с движението, жестовете и интонацията на героите. Наскоро прочетох арабски приказки, които не са включени в 1001 нощ. Такива книги ми навяват спомени за нещо по-спокойно и романтично.

Ти си изключително уравновесен човек. Как успяваш да запазиш самообладание в критични ситуации?

Както се казва в един филм - Страхът убива разума!

Какво е твоето мото в живота?

Живей своя живот и бъди щастлив с всичко в него.

Кой е Румен, когато не е на работа?

Обичам да излизам и да си правя разходки до Витоша или някъде извън града. Предпочитам да посещавам по-близки дестинации. Може да е странно, но въпреки, че работя на компютър аз нямам лаптоп в къщи и не обичам да стоя постоянно на компютър.

Linux Или Windows?

Linux - на него имам контрол и свобода.Той е отворен, по-лек и работи по-бързо.

Етикети: #rim #dzhagi #prodazhbi #sport #tehnologii

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе