Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Павел Вътков - Техническа поддръжка

Павел Вътков - Техническа поддръжка

Павел Вътков - Техническа поддръжка

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Павел Вътков е **бивш курсист на ICN-University и толкова много го харесахме, че решихме да го вземем при нас. Той е амбициозен, ученолюбив и обича предизвикателствата! Наскоро получи сертификат от cPanel University, доказвайки ни че за него няма невъзможни неща! Има страхотно чувство за хумор, винаги е усмихнат и с настроение. А в музикално отношение се разкъсва между хаус и екзотичните ритми. Ако ни разбирате ...

Разкажи ни нещо за себе си?
Ами преди месец станах магистър и се надявам догодина да продължа по стълбичката в развитието, т.е. да запиша докторантура.
Започнах работа в хостинг компания ICN.Bg след като завърших курса, като преди това съм се занимавал с уеб програмиране. Занимавам се с фитнес, тренирал съм 3 г. професионално плуване, 4 г. бях старши скаут, 2 г. тренирах карате, практикувал съм и екстремно колоездене, докато не си счупих лакътя :D Обичам да готвя също така. Имам диплома за масажист, барман и още много други. Бях член и на Студентския съвет.

Кой или какво те запали по компютрите?
Компютрите винаги са ми били интересни, само че насоката ми в началото беше друга. Започнах да се самообучавам преди 2 г. След 1 г. обучение в програмиране разбрах, че не е моята стихия и започнах да уча за системен администратор.

Най-лудото нещо, което си правил?
Много са и започват още от ранна възраст. Иначе момента, когато се спусках екстремно с колело по Витоша без предпазните си средства. Уникално изживяване - усещаш адреналина, предизвикваш себе си и надхвърляш лимитите си. Естествено в такива моменти не мислиш за последствията. В моя случай тази иначе на първи поглед прекрасна идея доведе до дълга травма ( по-горе съм описал коя е). Сега гледам с носталгия към този момент, въпреки че не бих го повторил.

Най-голямото предизвикателство?
Все още няма такова. Но с нетърпение го очаквам. Малките предизвикателства са по-интересни. Тези в работата например - да се справиш със сложен казус или да помогнеш на клиент. Интересни са и малките предизвикателства в живота - да мотивираш себе си, да откриеш себе си, посоката в живота си, какво те прави щастлив.

Ти си: оптимист, песимист или реалист?
Хм, оптимист, реалист и перфекционист. Винаги гледам от позитивната част на нещата. Изключително уравновесен съм и успявам да се владея дори при трудни ситуации. Това ми помага да се справям и с най-големите предизвикателства.

Как се виждаш след 10 г.?
Не се виждам :) :D Предпочитам да го оставя на времето, то ще покаже крайния резултат. В крайна сметка това е интересната страна на живота. Да не знаеш какво те очаква и да се изненадваш всеки ден.

Павка, обещаваме да се възползваме от дипломите ти за масажист и барман! И да го запазим в тайна, за да не получаваш тикети как се правят интересни коктейли :)

Етикети: #icn-university #kompyutri #tehnicheska-poddrazhka #doktorantura #cpanel-university #ueb-programirane #icn-bg #sistemen-administrator #magistar

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе