Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Павел Николов - Главен програмист

Павел Николов - Главен програмист

Павел Николов - Главен програмист

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Възхищаваме се на знанията, уменията и креативността на нашия главен програмист и бихме се радвали, ако в България има все повече надъхани и можещи млади хора като него. Но това няма как да стане, защото той е уникален :). За своите 20 години, Павел е успял да израсне много в своето професионално развитие и да стане част от екипа на ICN.BG, с която ние наистина се гордеем. Сега нека разберем какви неща вълнуват тази така интересна личност, като му зададем няколко пикантни въпроса.

Здравей, Павка! Програмистите сте доста интересни и забавни по своему хора. А ти как определяш самия себе си?

Като недефинирана променлива...

Интервюто ти за работа при нас протече доста интересно, имайки предвид, че закъсня за срещата с ден и половина. :) Факт е, че не ICN.Bg избра теб, а ти избра ICN.Bg? Защо?

Все още имам съмнение дали съм закъснял или не.
Хм... дано шефовете да не четат интервюто, защото ще го помислят за подмазване, но това си е чистата истина. :) Доста преди да почна да работя за най-добрата хостинг компания, бях спонсориран от ICN.Bg с доста сериозна машина, за да осъществя моите ученически проекти, без които нямаше да стана и това което съм. :) ICN.bg ме превърна в човекът, който съм сега.
От друга страна от малък си обичам да се занимавам със сървъри, рутери, и всякакви видове чаркалаци и в момента се чувствам на точното място, защото във всеки момент покрай мен има оборудване за хиляди левове, и винаги, когато вляза в офиса получавам нещо като "душевен екстаз". :)

В ученическите си години си печелил много състезания, много награди? Похвали ни се с някои от тях?

Честно казано, наградите ми не са чак толкова много, познавам много хора, които са много по-по-най от мен. Състезанията, на които съм ходил, ми помогнаха да се запозная с тях и да се вдъхновя от тях. Отделно създадох приятелства, за които много хора могат само да мечтаят. :)

Как най-често се забавляваш?

Ами честно казано ми остава твърде малко време да се забавлявам, защото съм си гаден работохолик. Работя средно по 16 часа на ден и да си призная последните няколко месеца се усещам, че съм забравил що е то почивка.
Малкото ми останало свободно време обичам да прекарвам с приятели на по бира, обсъждайки най-важните въпроси на човечеството (Пример: За или против новата помпена станция в Берковица) :) Даже доста често ми се случва да се опитвам да събирам хора от различни компании, с които да се видим заедно, защото ако не го направя няма да ми остане време за всички.

Какво те вдъхновява?

Вдъхновява ме успехът. Кратко, просто и ясно. Същото така съм забелязал, че думите “Ти не можеш” и “Ти не разбираш” са ме вдъхновявали не веднъж в живота, и дори те са причината да започна да се занимавам с програмиране.

А ето я и историята:

Един приятел и бивш съученик беше започнал няколко месеца преди мен да се занимава с програмиране и естествено знаеше доста повече неща от мен. Щом аз започнах да се уча, по метода на проба и грешка, изникваха доста въпроси, и естествено той беше първият човек, когото питах. Но след n-тото питане, той ми каза “Защо си се захванал, ти не разбираш” и това беше началото на края :) (на нормалния живот)

Най-много си падаш по....? Освен готини мацки...

Аз съм болен фен на всякаква електроника, което е много лошо, но съм си такъв. Може да няма какво да ям, но ще си взема последния излязъл i-джаджак и всичките глупости, които идват с него. До такава степен съм "фен", че когато бях в Страсбург тази година си взех за спомен от там "xbox" :D

И сега ако ме питате какво ще избереш, жени или последен модел сървъри, ще отговоря по най-мъдрия начин, като Джоуи от "Приятели"
Жени върху сървъри :D ||

Етикети: #ruteri #programist #naj-dobrata-hosting-kompaniya #oborudvane #sarvari

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе