Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Милен Александров - продуктов мениджър

Милен Александров - продуктов мениджър

Милен Александров - продуктов мениджър

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Здравей, Миленски! От Facebook профила ти разбрахме какво мислиш за себе си - „I am what I am, this is my life.

А кой всъщност си ти?

Аз съм Милен Александров. На 28 г. съм, от гр. Каспичан (Каспичан не е измислена дестинация :) Има го в maps.google.bg ) Завършил съм Мултимедия, компютърна графика и анимация в Нов български университет. Работя в ICN.Bg като продуктов мениджър. За себе си мисля, че съм friendlygeek с чувство за хумор, малко луд и чаровен, разбира се :)

Работиш в ICN.Bg вече 5 години. Какво те кара да обичаш работата си толкова много?

Обичам идеята, която носи фирмата, обичам новостите, които никога не спират да се раждат в екипа, обичам динамиката и приятелската атмосфера. Обичам си и шефовете! :)

Какви спомени пазиш от постъпването си в ICN.Bg?

Kогато постъпвах във фирмата, бяхме наистина малко хора. Доста бързо навлязох в работата, защото ... нямах избор :). Увлякох се от динамичната атмосфера. Дните никога не се повтаряха. Това е супер зареждащо.

А какво те зарежда емоционално?

Смехът е това, което ме зарежда най-много, а най-добре се смея с приятели с биричка в ръка.

Щура идея зародила се в главата ти и реализирана от теб?

Последната лудост, която измислих, беше да отида на зъболекар в обедната си почивка. Върнах се без цял ЕДИН зъб, но бях уверен, че ще мога да продължа работа. Ентусиазмът ми беше подсилен от упойката :). За съжаление се наложи да изчакам на диванчето, докато ме отпусне. Изводът е: Не си вадете зъби по време на работа :) ЕЕЕЕ освен ако не искате да си почивате на диванчето.

Злонамерено се поровихме в архивните ти файлове :). Колкото и да те е срам, би ли коментирал разликата? На какво се дължи тя?

Хахаха първата снимка е от рожден ден на един приятел . Тийн купонче беше. Весело и непринудено. Преди 10тина години. Тогава бях само “friendly”, а сега съм “friendlygeek”.

Етикети: #produktov-menidzhar #icn-bg #friendlygeek

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе