Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Малко или много са 10 години онлайн?

Малко или много са 10 години онлайн?

Малко или много са 10 години онлайн?

За ICN.Bg

Малко или много са 10 години, за да изградиш компания, превърнала се в новатор на пазара? Как смелите идеи се превръщат в реалност и как написахме своята 10-годишна история?

Всичко започна през 2004г. ICN.Bg стартира с участието на 3ма души, 3 сървъра и един скромен гараж, който побираше нас и огромния ни ентусиазъм.3-ма души, 3 сървъра, 1 гараж

много шантави идеи

Смели и иновативни идеи ни връхлитаха постоянно. Бяхме силно мотивирани и изцяло отдадени на новото си начинание, което предстоеше да ни превърне...

[pcworld 2006 най-добра хостинг компния(https://cdn.icnhost.net/s3/icn-website/images/uploads/2014/06/stage-03.png)

...във Най-добрата хостинг компания. След усилена работа заслужихме първото си признание - за най-добрата хостинг компания според сп. PC World.

рак сървъриПоводите за празнуване не закъсняха. Запълнихме цели два 42U racks и бяхме горди с това постижение.

първи офис ICN.BgГаража побираше нас самите, но бъдещите ни цели все повече нарастваха. Пространството беше недостатъчно и направихме следващата стъпка - прекрачихме прага на първия си офис, който вдъхна живот и освободи място за...

Вярвахме в иновативността и добрата услуга...иновативните идеи, в които безусловно вярвахме. Разчитахме най-вече на добрата услуга, която достига до клиентите ни. Водеше ни мисълта за постоянно качество на услугите ни, които удовлетворяват и улесняват изцяло нашите потребители.

развиваш се екипСкоро, отворихме широко вратите и сърцата си за нови кадри - екипът ни се разшири и стана някак по шарен и пълноценен. И до този момент все още колегите, които стартираха с нас преди години са част от нашия екип.

изградихме инфраструктурата на най-посещавания сайт за 2010гПрез 2010 изградихме инфраструктурата на svetovno.bnt.bg - най-посещавания сайт за годината. Работата нарастваше, но това не ни попречи да се забавляваме - наред със всички футболни фенове.

бизнес мейл решение cmailProИновациите и придържането към световните тенденции доведе и до създаването на cMail Pro - бизнес мейл решение, което предлага надеждна имейл услуга, уебмейл, календар, чат, управление на контактите, съхранение и споделяне на файлове и документи. А ние, от своя страна доказахме за пореден път иновативността си. Услугата изградихме съвместно с американската фирма Communigate, за да предложим на световния пазар качественото комуникационно решение за всеки бизнес.

успешно придобихме няколко хостинг компанииПокорявахме върхове и.. успешно придобихме няколко по-малки хостинг компании. Смелите начинания със сигурност ни се отдаваха.

Първи пуснахме Cloud в България2011г. ни се стори облачна - cloud технологиите ни завладяха и намерихме място измежду облаците. Първи пуснахме Cloud в България, а това промени и подобри някогашния облик на информационните технологии.

Cisco награда2013г. ни донесе още отличия - Осъществихме най-голямото внедряване на CISCO UCS блейд сървърно оборудване и бяхме отличени с наградата Cisco Business Acceleration в регион SEE (Югоизточна Европа). ICN.Bg е единствената хостинг компания в България, притежаваща оборудване от такъв клас.

През 2014г. се посветихме на инициативи, като ICN.Bg UniversITy и BgSchool.Bg, които подкрепят българското образование и защото ние безусловно вярваме в младите и амбициозни хора в България.**

най-голямата хостинг компанияИ ето ни тук, 10 години по-късно, отличени за най-голямата хостинг компания в България. ICN.Bg покри всички изисквания и параметри, за да бъде една от 12те точки в света където новите домейн разширения ще бъдат хостнати с конкуренти като VeriSign, Afilias, Key-Systems, Google. А поредното отличие бе и ICN.Bg получи отличие като топ 6 на препоръчани, надеждни и качествени хостинг доставчици от cPanel.

сървър, домейниДнес, под покрива на ICN.Bg грижовно са поддържани 65 000 хостнати сайта и 27 42U racks от нашия Friendly Geeks екип.

Малко или много са 10 години?

За нас това е само началото. Ще продължаваме да бъдем смели, борбени и силно вярващи в идеите си.
Пожелаваме си още много успешни години, и нека те бъдат наситени с още емоции, вдъхновения, отличия, инициативи и сбъднати мечти.

10years-icnbg-infographic-05

Етикети: #cloud-computing #icn-bg-university #cloud-tehnologii #hosting-company #cisco #cmailpro

Абонирай се за бюлетина ни!

Получавай първи най-актуалната и полезна информация за твоя онлайн бизнес!

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе