Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Малко или много са 10 години онлайн?

Малко или много са 10 години онлайн?

Малко или много са 10 години онлайн?

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Малко или много са 10 години, за да изградиш компания, превърнала се в новатор на пазара? Как смелите идеи се превръщат в реалност и как написахме своята 10-годишна история?

Всичко започна през 2004 г. ICN.Bg стартира с участието на 3-ма души, 3 сървъра и един скромен гараж, който побираше нас и огромния ни ентусиазъм!

3-ма души, 3 сървъра, 1 гараж

Всеки един от нас имаше в главата си смели и ...

много шантави идеи

Бяхме силно мотивирани и изцяло отдадени на новото си начинание, което предстоеше да ни превърне в "Най-добрата хостинг компания".

pcworld 2006 най-добра хостинг компния(https://cdn.icnhost.net/s3/icn-website/images/uploads/2014/06/stage-03.png)

След много усилена работа заслужихме това свое първо признание според сп. PC World.

рак сървъри

Поводите за празнуване не закъсняха. Запълнихме цели два 42U racks и бяхме горди с това постижение.

първи офис ICN.Bg

На този етап гаражът побираше капацитета ни, но бъдещите ни цели все повече нарастваха. Пространството скоро беше недостатъчно и направихме следващата важна стъпка - прекрачихме прага на първия си мечтан офис, който вдъхна живот и освободи място за...

Вярвахме в иновативността и добрата услуга

...иновативните идеи, в които безусловно вярвахме. Разчитахме най-вече на добрата услуга, която достига до клиентите ни. Водеше ни мисълта за постоянно качество на услугите ни, които удовлетворяват и улесняват изцяло нашите потребители.

развиваш се екип

Скоро, отворихме широко вратите и сърцата си за нови кадри - екипът ни се разшири и стана някак по-шарен и пълноценен. И до този момент все още колегите, които стартираха с нас преди години, са част от нашия екип.

изградихме инфраструктурата на най-посещавания сайт за 2010г

През 2010 г. изградихме инфраструктурата на svetovno.bnt.bg - най-посещаваният сайт за годината. Работата нарастваше, но това не ни попречи да се забавляваме - наред с всички футболни фенове.

бизнес мейл решение cmailPro

Иновациите и придържането към световните тенденции доведе и до създаването на cMailPro - бизнес мейл решение, което предлага надеждна имейл услуга, уебмейл, календар, чат, управление на контактите, съхранение и споделяне на файлове и документи. А ние, от своя страна доказахме за пореден път иновативността си. Услугата изградихме съвместно с американската фирма Communigate, за да предложим на световния пазар качественото комуникационно решение за всеки бизнес.

успешно придобихме няколко хостинг компании

Покорявахме върхове и успешно придобихме няколко по-малки хостинг компании. Смелите начинания със сигурност ни се отдаваха.

Първи пуснахме Cloud в България

2011 г. ни се стори облачна - cloud технологиите ни завладяха и намерихме място измежду облаците. Първи пуснахме Cloud в България, а това промени и подобри някогашния облик на информационните технологии.

Cisco награда

2013 г. ни донесе още отличия - Осъществихме най-голямото внедряване на CISCO UCS блейд сървърно оборудване и бяхме отличени с наградата Cisco Business Acceleration в регион SEE (Югоизточна Европа). ICN.Bg е единствената хостинг компания в България, притежаваща оборудване от такъв клас.

През 2014 г. се посветихме на инициативи, като ICN.Bg UniversITy и BgSchool.Bg, които подкрепят българското образование, защото ние безусловно вярваме в младите и амбициозни хора в България.

най-голямата хостинг компания

И ето ни тук, 10 години по-късно, отличени за най-голямата хостинг компания в България. ICN.Bg покри всички изисквания и параметри, за да бъде една от 12-те точки в света, където новите домейн разширения ще бъдат хостнати с конкуренти като VeriSign, Afilias, Key-Systems, Google. Успехите продължаваха да бележат пътя ни. ICN.Bg получи отличие като се нареди в топ 6 на препоръчаните, надеждни и качествени хостинг доставчици от cPanel.

сървър, домейни

Днес под покрива на ICN.Bg грижовно са поддържани 65 000 хостнати сайта и 27 42U racks от нашия Friendly Geeks екип.

Малко или много са 10 години?

За нас това е само началото. Ще продължаваме да бъдем смели, борбени и силно вярващи в идеите си. Пожелаваме си още много успешни години. Нека бъдат наситени с още емоции, вдъхновение, отличия, инициативи и сбъднати мечти.

10years-icnbg-infographic-05

Етикети: #cloud-computing #icn-bg-university #cloud-tehnologii #hosting-company #cisco #cmailpro

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе