Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Любомир Марков - Техническа поддръжка

Любомир Марков - Техническа поддръжка

Любомир Марков - Техническа поддръжка

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Дойде ред да ви представим и Любо! Той е от китното градче Панагюрище, завършил "Телекомуникации" в ТУ София. Любо е амбициозен, млад Friendly Geek колега, който наскоро получи и сертификат от cPanel University! А и между другото свири на електрическа китара и притежава звукозаписно студио. Инетересното му хоби лесно се съчетава с работата му по простата причина, че двете неща се случват в различните части от деня - работа през деня и записи на песни през нощта. Понякога се чудим, остава ли му време да спи, но той твърди, че това не е проблем.

Представи се с няколко думи?
Казвам се Любомир Марков и съм на 28 г. В ICN.Bg съм вече повече от година. Първоначално участвах в стажантска програма и след това се присъединих към отдел Техническа поддръжка. В личен план се стремя да използвам всяка възможност, за да научавам нещо ново и да усъвършенствам качествата си, както и да разширявам познанията си в различни сфери. Интересувам се от уеб програмиране, но засега нямам много опит и съм реализирал само няколко по – малки проекта. Свободното си време предпочитам да прекарвам с приятели.

Обичаш да....?
Обичам да съм с приятелката си, да пътувам, както и да ходя в планината. Има и други неща, но да не изпадаме в подробности. Обичам да не споделям твърде много лична информация. :)

Имаш звукозаписно студио от доста години? Какви групи записват там?

Начинаещи групи, т.е. бъдещи звезди. Успявам да съчетавам работата с хобито си, благодарение на моите приятели. Всъщност съм имал няколко звукозаписни студиа, като през годините се смениха и интересни локации.

Свириш на електрическа китара от 14 г. Някога искал ли си да се занимаваш професионално с музика?

Не, винаги съм се занимавал с музиката на любителско ниво. Искам да се развивам в IT сферата и заради това съм щастлив, че работя в най-голямата хостинг компания ICN.Bg

Ако утре спечелиш 1 млн. лева какво ще направиш?

Ще си купя апартамент и ще се включа в благотворителни дейности :) Аз съм душа човек, обичам да помагам и на останалите. Не бих запазил всичко за себе си.

Кога се роди страстта ти към компютрите?
Занимавам се по-професионално с компютри от около 10 години, като интересите ми са свързани основно с различни софтуерни приложения и работата с тях, а не със самия хардуер. Все пак донякъде тези неща вървят ръка за ръка. Играл съм и доста игри преди време.

Колко време най-много би издържал без технологии?
Нямам представа колко време бих издържал без технологии. На практика бих казал, че е почти невъзможно с оглед на това, че работата ми е свързана изцяло със сферата на информационните технологии. Ако забравим за работата, отговора може да се промени. Стига разбира се да имам китара при мен или поне някаква музика.

Много ти благодарим Любо! Очакваме да посвириш на следващото ни парти!

plamen markov1

Етикети: #softuerni-prilozheniya #kompyutri #tehnicheska-poddrazhka #cpanel-university #ueb-programirane #icn-bg #informatsionni-tehnologii

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе