Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Любомир Коцов - Мениджър "Техническа поддръжка"

Любомир Коцов - Мениджър "Техническа поддръжка"

Любомир Коцов - Мениджър "Техническа поддръжка"

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Амбициозен, решителен и винаги отзивчив! Нашия Мениджър "Техническа поддръжка" отговори на нашите въпроси, още преди да сме му ги задали. А какво друго каза Любо за себе си, прочетете в интервюто!

1. Представи се с няколко думи?
Аз съм Любомир Коцов и имам честта да съм зад титлата Мениджър "Техническа поддръжка" в най-иновативната хостинг компания в България - ICN.Bg. Амбициозен съм и винаги гоня целите си до техния съвършен край, независимо от пречките и перипетиите, които срещам по пътя.

2. Кога разбра, че искаш да се занимаваш с компютри?

Бях на 15 г. когато реших изцяло да се занимавам с компютри и да постигам реални резултати чрез тях, а не да играя поредните компютърни игри, както правеха обикновено моите връстници :D. Изключително редовен, ентусиазиран и мотивиран бях в часовете по информационни технологии и винаги пръв стигах до целите, които се изискваше да постигна. След това установих, че часовете ми в училище не са ми достатъчни и имам недостиг на знания, поинтересувах се и започнах да чета странична литература за създаване на уеб сайтове чрез html, css и javascript, включително и за различни компютърни операционни системи, като Linux и Windows. Не ми липсваха и моментите на разглобяване и сглобавяне на различна компютърна периферия, просто исках да видя резултатите от моя труд :)

3. Как минава твоят ден?
Всеки един мой ден започва с мисълта за развитие и промяна, преминава през динамично ежедневие, в което трябва да се вземат важни стратегически решения според целите. С тях плътно вървят и пълноценните грижи за моят екип, тук е момента да отбележа, че страшно много ценя всеки един човек от екипа, тъй като те са изключителни професионалисти, а аз един истински мениджър, който мисли за тях и всички клиенти в компанията. В края на деня преглеждам постигнатите цели и изграждам стратегия за следващия ден, никога не се отказвам и не спирам. Така обикновено минава един работен ден, а за почивните вижте точка 5 :)

4. Каква според теб е формулата на успеха?
Формулата за успеха е да се информираш постоянно от новите практики и стандарти, които мигновенно се променят и налагат в нашата сфера + изграден опит през годините = хибриден вариант, който бързо те изстрелва да докоснеш успеха. Важното в тази формула е винаги да си с консистентно качество на компететност, а резултатите сами ще се родят.

5. Как прекарваш свободното си време?
Свободното си време прекарвам във фитнеса, за да намаля отрицателната енергия и да тествам волята и дисциплината, които са много важни думички в днешното ежедневие. В останалата част от него се посвещавам да ходя на различни обучения, тренинги, семинари или просто да прочета една смислена книга свързана с подобрения за личната ефективност. Разбира се, когато разполагам с по-голям период от време, обичам да пътешествам и постоянно да ходя на различни места, както в България, така и извън нея, страст са ми екзотичните острови - Бали, Бора Бора и т.н. :). Избухването с приятели също е рецепта да рестартираш мозъчните гънки, забравих да споделя, че съм и кино маниак.

6. Любима мисъл?
При мен любимата ми мисъл се утроява по равно, просто съм различен, те са:

-"Значителните" неща никога не бива да бъдат оставяни на произвола на незначителните"

-"Не познавам по-насърчително нещо от безспорната способност на човека да променя живота си чрез съзнателни усилия"

-"Ефективните хора не се интересуват от проблемите, а от възможностите"

7. Пристрастен си към.....?
Пристрастен съм към автомобилите и по-точно от техните високи скорости и управление, които те доставят в така наречения коктейл от адреналин. Най-бързата кола, която съм карал е Nissan GT-R (около 500 магарета) и след нея се пристрастих още повече към ламарината на колела.

8. Левски или ЦСКА? :D

Левски винаги е бил моят любим футболен отбор, жалко, че напоследък не представят тази класа на игра, която имаха в годините назад. Нека не забравяме, че това име е емблематично и за българската история.

9. Пожелай ни нещо?
Пожелавам да сме все така добрички, умни и старателни в дейността, която извършваме ежесекундно в компанията и да продължаваме да покоряваме нови върхове в думичката "хостинг".

Благодарим ти, Любо! Пожелаваме ти много успехи по пътя! А и тук е момента да ти честитим и сертификатите от cPanel University- Sales and Technical.

cPanel_Lybomir Kotzov

Очакваме още много награди от теб!

Любо Коцов

Етикети: #linux #fitnes #windows #javascript #tehnicheska-poddrazhka #html #hosting #cpanel-university #css #icn-bg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе