Как протича деня на един системен администратор?

Как протича деня на един системен администратор?

Денят на системния администратор определено не винаги започва от сутринта. Началото и края на работния ден за един системен администратор са особено променливи величини. Те са онези хора, които са винаги в готовност да изтичат в дата центъра, за да разрешат нежеланите проблеми - денем, нощем, по изгрев и залез - те са на разположение! Съня и тишината, за тях се превръщат в лукс, а дата центъра, във втори уютен дом.

"Режимът" на системния администратор може би ви изглежда непосилен? Да, но нашите момчета никога не се оплакват! Те са смели, отговорни и силно мотивирани да се преборят с всяко системно предизвикателство!

Мит ли е твърдението, че са въоръжени с отвертка, която винаги да им е под ръка в екстремни системни ситуации?

НЕ! Това не е мит, а истина! Те я носят постоянно с тях, но дори и ние не знаем за какво я използват. Именно заради това много внимаваме и сме изключително мили с тях.

"Покровителите" на LINUX администрацията са нашата огромна гордост! С тяхна помощ покорихме върхове и допринесохме за развитието на IT технологиите в България! Честит празник момчета, радостни сме, че ви има ! Благодарим ви!

Посветено на нашия прекрасен екип от администратори: Георги, Влади, Йордан, Ванката, Пламен и Боби!

vladi ivan jordan georgi plamen

Етикети: #sys-admin #data-tsentar #sistemna-administratsiya #rabota-sistemen-administrator #den-na-sistemnite-administratori #linux-administratsiya #linux