Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Как протича деня на един системен администратор?

Как протича деня на един системен администратор?

Как протича деня на един системен администратор?

За ICN.Bg

Денят на системния администратор определено не винаги започва от сутринта. Началото и края на работния ден за един системен администратор са особено променливи величини. Те са онези хора, които са винаги в готовност да изтичат в дата центъра, за да разрешат нежеланите проблеми - денем, нощем, по изгрев и залез - те са на разположение! Съня и тишината, за тях се превръщат в лукс, а дата центъра, във втори уютен дом.

"Режимът" на системния администратор може би ви изглежда непосилен? Да, но нашите момчета никога не се оплакват! Те са смели, отговорни и силно мотивирани да се преборят с всяко системно предизвикателство!

Мит ли е твърдението, че са въоръжени с отвертка, която винаги да им е под ръка в екстремни системни ситуации?

НЕ! Това не е мит, а истина! Те я носят постоянно с тях, но дори и ние не знаем за какво я използват. Именно заради това много внимаваме и сме изключително мили с тях.

"Покровителите" на LINUX администрацията са нашата огромна гордост! С тяхна помощ покорихме върхове и допринесохме за развитието на IT технологиите в България! Честит празник момчета, радостни сме, че ви има ! Благодарим ви!

Посветено на нашия прекрасен екип от администратори: Георги, Влади, Йордан, Ванката, Пламен и Боби!

vladi ivan jordan georgi plamen

Етикети: #sys-admin #data-tsentar #sistemna-administratsiya #rabota-sistemen-administrator #den-na-sistemnite-administratori #linux-administratsiya #linux

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе