Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Ивета Петрова - Маркетинг

Ивета Петрова - Маркетинг

Ивета Петрова - Маркетинг

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Работата ? в Маркетинговия отдел на ICN.BG, езиковите курсове и следването ? в университета, казват за нея, че ежедневието й е изпълнено с голяма динамика. Тя е амбициозна и упорита личност, всеотдайна към заобикалящите я хора. Обича безкрайно семейството си и приятелите си. Постига всичко което желае и за нея няма спирка. Коя е тя? Запознайте се с Ивета Петрова!

Кои са най-силните качества, които Ивета притежава?

Хм.. малко е странно да говоря за себе си в трето лице. :) Ноооо, Ивета е умна, красива, с руса коса...хаха. Шегувам се! Много съм амбициозна, инициативна, комуникативна и дейна. Умея да се справям в критични ситуации и под напрежение. Смятам себе си за професионалист в сферата, в която работя. Истински добър приятел съм, обичам много семейството си, приятелите и близките си хора. За тях съм готова на всичко.

За себе си мога много да говоря, но не мисля, че това е правилния подход. В живота винаги оставям резултатите сами да покажат какъв човек съм.

iveta1

Кое постижение за теб открояваш като най-важно до този момент?

За своите 23 години, мисля, че съм постигнала много неща в професионалното си развитие, много съм научила и съм развила много умения и качества. Работила съм с множество международни фирми и партньори, с хора от цял свят. Много важно постижение за мен е, че завърших Предприемачество. :) Казвам го с лека ирония, приятелите ми ще разберат какво имам предвид.

Гордея се, че съм самостоятелна, че съм имала възможност да се срещна с много хора, да спечеля добри приятели.

Всяка своя цел, която съм успяла да постигна, в определения момент ми се е струвала важно постижение. Затова не спирам да си поставям нови цели и да мечтая. Мисля, че най-голямото ми постежение тепърва предстои.

Кажи ни твоята рецепта против мързел?

Да се занимаваш с нещо, което ти харесва – както в работата, така и в свободното време. Така никога това, което правиш, няма да ти е скучно и няма да те мързи. Разбира се е хубаво, човек да се отдава и на почивка. Лично аз много обичам да пътувам, да посещавам нови места, да виждам непознати неща.

Единственото нещо, за което ме мързи, е домакинската работа. Но то това не е мързел, просто мисля, че това време може да се използва за по-ползотворни неща. Например коктейл с приятелки.

Помниш ли как се запали по Маректинга?

Нещата се получиха спонтанно, от само себе си... Мисля, че всичко започна с една фирмена презентация, която направих и всички много харесаха. Май тогава разбрах, че ми се отдава. Дадоха ми шанс да покажа уменията си, а аз много бързо се адаптирах към ситуацията и се развивах стремглаво напред. Постигах много за кратки периоди.

Маркетингът ли е твоята страст?

Не бих казала. По-скоро маркетингът в комбинация с продажби, PR, мениджмънт. Изобщо считам себе си за всестранно развита личност. Страст са ми и по-обикновени неща – готвене (основно на сладки неща), танци, пътувания, ходене на фитнес (по около 2 пъти на месец). Всичко, което ме прави щастлива ми е страст!

Какво друго те вълнува?

Световната икономическа и финансова криза и как тя се отразява на маркетинг стратегиите, политиките, дългосрочното планиране и целеполагане на средния и дребния бизнес в България. :)

Шегувам се, въпреки, че от това ще излезе чудесна магистърска теза. Различни неща ме вълнуват, но точно сега – кога ще стане слънчево и ще дойде време за море. Много обичам морето, лятото, емоциите през този сезон.

От скоро си част от ICN.BG, как те посрещна екипа?

Да, така е. ICN.Bg има страхотен екип, уникални хора. За краткото време от което съм част от екипа, успях да срещна някои истински приятели.

Обичаш да пътуваш. Кое е последното супер място на което си била?

На много места съм била, но има един град, който истински ме заплени – Истанбул. Усещането за 5 минути да минеш два континента, да видиш различна култура, интересни места, Босфора, огромните мостове, дворци, а и като всяка жена няма как да не спомена пазарите... Не мога да го обясня, просто ми хареса.

Какво ще правиш в остатъка от деня? :)

Хм… след като споменахме по-горе за страстта ми към маркетинга, мисля да завърша маркетингово интервюто и да попитам нашите потребители, читатели и приятели: А вие какви планове имате за петък вечер?

iveta3

iveta_diploma

Етикети: #marketing #pr #prodazhbi #ekip #icn-bg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе