Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Иван Маринов - Технически сътрудник

Иван Маринов - Технически сътрудник

Иван Маринов - Технически сътрудник

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Малко са хората, които биха казали, че приемат работата си като удоволствие. Е, Иван е точно от тях! Той е част от екипа на „Friendly geeks”, които отговарят за денонощната поддръжка на нашите клиенти. За него бихме казали, че е изключително всеотдаен към своите колеги, изпълнителен и търпелив. Спокойна личност е, само когато не е на някое рок или хаус събитие. Пада си по волейболни мачове с националния ни отбор и обожава хубавите моменти с приятели. Споменахме ли, че членува и в младежката организация AIESEC?

Ivan_1

Здравей, Иван. Представи се с няколко думи и ни сподели три интересни факта, които хората трябва да научат за теб?

Здравей, скъпи ICN.BG репортер, казвам се Иван Маринов и съм на 23 години. Работя в екипa на ICN.BG от началото на декември месец и съм радостен, че съм част от него, защото освен колеги намерих и доста приятели. Родом съм от най-топлото място в България - Сандански и дори да настъпи апокалипсис, съм готов за жегата :D. Фен на Манчестър Юнайтед съм и на Българския национален отбор по волейбол като през последните години не съм пропускал техен мач, който да гледам на живо и се надявам и да не пропускам за в бъдеще.

Кое е най-голямото предизвикателство в работата ти? Има ли някаква забавна или поучителна история, покрай комуникацията ти с многото клиенти?

Всяко ново начало само по себе си е предизвикателство. Именно такова за мен е и постъпването ми в екипа ICN.Bg. Истинска наслада ми носят моментите, в които съм успял да помогна на клиента и в резултат на добре свършената ми работата, да усетя неговото удовлетворение. Фактът, че това с което се занимавам носи щастие не само на мен, но и на други хора ми доставя огромно удоволствие и ме стимулира да продължа да си върша работата.

„Friendly geeks” осигуряват на клиентите на ICN.BG денонощна поддръжка 24/7 . Остава ли ти време и за друго?

Правилната комбинация от думи е time management, приоритизация и делегиране. Благодарение на тези три неща имам време за всичко - работа, личностно развитие, срещи с приятели, студентската организация AIESEC, професионално развитие, партита и дори ми остава и време да поспя :D

Членството ми в AIESEC стартира преди малко повече от година, но това е време през което научих неща, които биха ми били полезни в професионален аспект. Например напълно обучен съм как да управлявам малък екип. До този момент не съм изпробвал практическата страна на знанията си, но защо не след време да не покажа наученото и да се включа в ръководството на някой екип и в ICN.BG?

След постъпването ми в AIESEC значително нарастна и броят на новите ми контакти с хора, ангажирани в различни сфери. С нетърпение очаквам общите ми срещи с тях в бъдеще. Определено бих класифицирал AIESEC като организация, в която може да научиш много неща и дори да направиш грешка, винаги има някой, който да ти помогне да се изправиш и да продължиш с начинанието си.

За хората, които те следят в социалните мрежи, изглежда сякаш си голям меломан и купонджия. Разкажи ни за най-запомнящото се музикално събитие на което си бил ?

Не бих казал, че съм купонджия, но определено съм меломан. Харесвам качествената музика и най-вече рок и хаус. Да, това са два стила, които се различават много, но във всеки от тях има нещо, което ме докосва и се радвам на всеки тон, който чуя.

Двете най-интересни събития, на които съм бил е събирането на великата четворка (Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax) на една сцена. Събитие на което освен добрата музика, която слушах ме пече слънце, валя дъжд и градушка, но определено си заслужаваше изживяването на всички климатични условия. Второто такова събитие беше екскурзията ми за едно от последните партита на Swedish House Mafia в Румъния. Три дни, в които освен сбъдната мечта прекарах невероятни моменти и мигове с моите приятели.

Има ли талант които би искал да притежаваш? Например да се научиш да свириш на китара?

Може би бих искал да се науча да управлявам самолет или совалка, но имам ли желанието, ще намеря и решението за постигането на целта. На този етап не възнамерявам да увреждам слуха на близките ми хора с неуспешните ми опити в свиреното на китара. Засега ще оставя изпълнението на солата на професионалистите.

Ivan_2

Ivan_3

Нашият Иван притежава и сертификат от cPanel University.

Етикети: #tehnicheski-satrudnik #tehnicheska-poddrazhka #icn-bg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе