Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Иван Ангов - системен администратор

Иван Ангов - системен администратор

Иван Ангов - системен администратор

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Страстта към компютрите се ражда още когато Ванката е на 13 г. През последните 3 г. се занимава предимно с мрежова администрация. Има опит във VoIP администрацията и изграждането на сложни PBX системи. Притежава сертификат от cPanel University. От друга страна Ванката е един от най-добрите и мили хора, които познаваме. Винаги отзивчив, винаги насреща и винаги готов да помогне. Вижте какво той сам казва за себе си... скромно и от сърце.

Ти си..?

Аз съм Иван Ангов, системен администратор в най-яката компания, в която имам честта да работя до сега - ICN.Bg. В личен план съм съпруг и баща на две прекрасни момичета.

С какво се гордееш?

Най-много се гордея със семейството си - прекрасните ми деца и съпруга, след това се гордея с това, което съм постигнал до момента в професионален план, а именно работя като Системен администратор в една прекрасна компания. Имам няколко международни сертификата, изкарал съм безброй курсове и обучения, които са ми помогнали да стигна до тук. Най-скорошния ми сертификат е за "Трафик контрол инженер" :P

Windows или Linux?

Ангов преподава

Разбира се, че Gnu/Linux и Unix и всичко, което е open source. Нищо не може да се сравни със свободата, която ти дават тези системи. Можеш да правиш неща по безброй много начини. Има напълно безплатен и качествен софтуер, който движи света дори и в този момент, докато си говорим. Open source forever!

Какво обичаш да ядеш?

По-лесно бих отговорил на въпроса като кажа какво не обичам да ям. Не обичам тиквички, спанак и тиквеник. Всичко друго ям, както и ми личи. Особен афинитет имам към скарата на дървени въглища, шкембе чорба и пане кашкавал :D Обичам и да готвя, но тук е мястото да похваля жена ми, която готви божествено и много се гордея с нея.

Какви хобита имаш?

С времето имах различни хобита, по едно време доста близък бях с фотографията. Иван Ангов

В момента колкото и странно да звучи хобито ми е работата, дори и колегите ми започнаха да се подбъзикват с мен на тази тема. :D Казват, че тъй като всяко хоби е скъпо удоволствие е крайно време да плащам, за да работя постоянно. (бел.ред. Доста често се случва в почивните му дни да засечем Ванката в офиса. Твърди, че идвал, защото му било скучно вкъщи. Ние обаче подозираме, че всъщност има скрито влечение към сървърите и не може без тях. Както и без кафето в офиса :))

Зимата обичам да карам snowboard, а лятото да вися на студено в дата центъра.... ха-ха-ха.

Кажи нещо умно, все пак си администратор?

Хе-хе. Добре, имам си едно клише и то е: "Желанието да имаме това, което нямаме ни пречи да използваме това, което имаме"!
И нещо от мен, за тези, които искат по един или друг начин да постигнат, това което съм постигнал до момента. Трябва да имаш много желание, да положиш много труд и лишения, като не на последно място да си жив, здрав и щастлив, а и не забравяйте да се усмихвате - помага!

Етикети: #gnulinux #open-source #mrezhova-administratsiya #snowboard #pbx-sistemi #cpanel-university #unix #icn-bg #voip #sarvari #sistemen-administrator

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе