Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Ирина Стаменова и Йордан Ненковски - стажанти в отдел Маркетинг

Ирина Стаменова и Йордан Ненковски - стажанти в отдел Маркетинг

Ирина Стаменова и Йордан Ненковски - стажанти в отдел Маркетинг

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Днес петъчната ни рубрика "ICN, Добър ден" - кой стои зад този поздрав" звучи малко по-различно. В началото на месец май, ние предизвикахме всички млади и проактивни хора, да се включат в нашата стажантска програма към отдел Маркетинг. Предложихме ви да се включите в нашето маркетинг приключение и да направите свеж летен шейк от хостинг, домейни и виртуални сървъри, както и да изпиете тази освежаваща напитка на най-прохладния cloud, колокирани в офис с най-младите и иновативни IT и маркетинг специалисти.

Получихме десетки кандидатури, проведохме множество интервюта и днес ви представяме нашите най-нови попълнения - Ирина Стаменова и Йордан Ненковски. Те са амбициозни, винаги в добро настроение и пълни със свежи идеи!

ICN.Bg_Interns

Представете се с няколко думи?

Ирина: В момента съм студентка в Англия специалност Финанси и Бизнес, но като цяло съм учила на много места – Америка, Англия, Франция. Много обичам да пътувам и може би затова не се задържам дълго на едно място. Обичам да съм заобиколена от своите близки и приятели и да се забавлявам.

Йордан: Бих се описал като упорит, самокритичен, добър приятел, студент, християнин, вуйчо на три прекрасни племеничета, футболен фен, обичащ шегите и смеха.

Как избрахте да кандидатствате за стаж в Хостинг компания ICN.Bg?

Ирина: Може би видях потенциал да се развивам в сферата на маркетинга и ми беше интересно да науча нещо повече за динамичния свят на информационните технологии. Реших,че искам това да стане именно в ICN.Bg, защото е една от водещите хостинг компании на българския пазар.

Йордан: След като завърших трети курс в УНСС, реших да си потърся стаж. Обявата на ICN.Bg в интернет привлече вниманието ми и реших, че бих искал да се развивам в сферата на маркетинга. Кандидатствах, обадиха ми се за интервю, одобриха ме и сега ме интервюират пак :)

A какво мислите за екипа ни? Как се чувствате като част от голямото семейство на ICN.Bg?

Ирина: За краткото време, което съм прекарала в ICN.Bg успях да срещна много интересни и различни хора. Харесва ми това, че съм заобиколена от млади и умни колеги, които са супер мили и отзивчиви. :)

Йордан: Още в първия ден усетих, че тук има екип, а не група от хора, които работят заедно. Атмосферата е ведра, забавна и отпускаща. Радвам се, че съм част от този задружен екип.

Какво е първото нещо, за което се сещате, когато чуете маркетинг?

Ирина: Свързвам маркетинга с представяне на идея или продукт, така че те да могат да достигнат до правилната аудитория, която евентуално може да бъде заинтересована от тях.

Йордан: Реклама или как да покажеш на клиента,че твоя продукт има невероятни качества, които биха удовлетворили нуждите му и биха го улеснили.

Facebook, Twitter или LinkedIn?

Ирина: Facebook естествено :D

Йордан: Facebook, но мисля да си направя и профил в LinkedIn.

А какво ще кажете за маркетинга в социалните мрежи?

Ирина: Мисля, че това е подход, който дава възможност да достигнеш до милиони реални и потенциални потребители, при това на възможно най-ниска цена.

Йордан: Харесва ми да научавам новини за страниците, които харасвам. Понякога всички платени реклами отстрани ми идват в повече.

Най-добрата реклама е....

Ирина: Най-добрата реклама е тази, която успява да стигне до точните хора, в точния момент на точното място, така че да ги подтикне към действие.

Йордан: Личният пример, по-добра реклама от това няма! Когато правиш нещо, което харесваш и покажеш на другите, колко е хубаво и те ще искат да го правят.

Вашата дългосрочна маркетингова стратегия в животa е...

Ирина: Да научавам нови неща, да се развивам и да бъда успешна във всяко начинание, с което се захвана, и по този начин да бъда полезна както за себе си така и на другите.

Йордан: Прави това, което искаш и другите да правят за теб!

Всички добре познаваме 4P маркетинг микса. А кои са вашите лични 4Р?

Ирина: Приятели, Партита, Пътуване, Победа

Йордан: Приятели, Play, Pray, Приоритети

Jordan_NenkovskyIrina_Stamenova

Етикети: #marketing #hosting #cloud

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе