Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > iGreet - когато поздравите оживеят

iGreet - когато поздравите оживеят

iGreet - когато поздравите оживеят

(Обновена: ) | За ICN.Bg

ХО-ХО-ХО! Ох, те празниците свършиха…, но дойде моментът да благодарим на нашите партньори от iGreet, които ги направиха по-цветни и усмихнати за нас и всички наши партньори.

Благодарим Ви, iGreet, за специално изработената коледна картичка, която оживя и ни зареди с невероятно ХОстроение. Емоция, която изпратихме и към нашите клиенти.

main_frame

Представете си само картинката в офиса - от всеки ъгъл се чуваше празничната коледна музика на поздрава ни и по лицата на колегите се залепяха огромни усмивки :). Надяваме се, че това се е случило и с всички, които са получили нашия уникален поздрав и положителни емоции.

Тук е моментът да изкажем искрените си благодарности на екипа на iGreet, които направиха един от най-любимите ни празници незабравим, отнасяйки се с нужния професионализъм, бързина и точност при направата на картичката.

Ако искате да направите Вашия празник, поздрав или мило пожелание запомнящ се, то тогава не се колебайте, а се свържете с нашите приятели от iGreet и се потопете в магията на картичките, които оживяват пред очите Ви.

Едва началото на годината е, а предстоят толкова много празници, за които можем да се погрижим да са незабравими. Нали, така? :)

Етикети: #partnorstvo #profesionalisti #приятели #пожелания

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе