Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > ICN.Bg представя "Лицата на хостинга"

ICN.Bg представя "Лицата на хостинга"

ICN.Bg представя "Лицата на хостинга"

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Нова любопитна кампания от хостинг компания ICN.Bg, която ще представи едни от нашите най-успешни клиенти. В специалните интервюта, които проведохме с тях през последните седмици, ние разпитахме собствениците на големи и проспериращи онлайн проекти, хостнати на наша инфраструктура, за това какви хостинг услуги използват, как хостингът помага на развитието на техния бизнес, какви са онлайн опасностите, с които се справят ежедневно и какви са техните съвети към всички наши потребители.

Следете в нашия блог, кои са интересните личности и проекти, които ще ви покажем, а ние обещаваме, че любопитството ви ще бъде удовлетворено! Ще ви запознаем със собственици на малък и среден бизнес, онлайн магазини, онлайн медии, образователни уеб сайтове, корпоративни уеб сайтове, които се класират много добре в търсачките, сайтове за свободно време и много други.

Ще прочетете повече за реализираните успехи онлайн. Ще се запознаете с реални хора и проекти, на чието място може да сте и вие. Ще видите как големите в бизнеса избират своя хостинг партньор, как планират развитието на бизнеса си, колко важни са за тях технологичните иновации. Ще научите как по-лесно да достигнете потребителите си и да реализирате още по-големи печалби.

Защо ви представяме Лицата на хостинга:

  • Защото искаме да ви покажем колко лесно можете да развиете своята идея в онлайн среда и да ви вдъхновим да откриете възможностите, които ви дава кибер пространството.
  • Защото винаги сме първи в технологичните иновации в България и се грижим нашите клиенти първи в страната да се възползват от технологичните нововъведения.
  • Винаги се стремим да дадем качествено обслужване и услуги с грижа за клиента и ангажираност към неговите проблеми.
  • Защото за нас ВИЕ сте важните лица и подкрепяме вашите проекти.

Ето защо искаме да покажем кои сте вие, защото сме горди с вас и вашите проекти!

Разчитайте на нас за реализирането на новите си онлайн проекти, за това да сме винаги насреща при възникващи проблеми и за това винаги да сме до вас, когато искате да направите нова крачка в развитието на вашия онлайн бизнес.

Очаквайте първата статия от поредицата, в която ще представим Красимир Банков, който ще ви запознае с две от най-големите онлайн медии за информационни и зелени иновации: TechNews.bg и GreenTech.bg!

Оставаме отворени за вашите предложения, съвети и мнения на blog@icn.bg, за да направим блога си още по-добър!

Етикети: #онлайн-медии #cms-softuer #onlajn-proekti #онлайн-магазини #лицата-на-хостинга #biznes

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе