Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > ICN.Bg: 14 години по-късно..

ICN.Bg: 14 години по-късно..

ICN.Bg: 14 години по-късно..

| За ICN.Bg

Всичко започна през 2004-та година в един малък, приветлив гараж. 3-ма души, 3 сървъра, много идеи и амбицията за създаването на нещо иновативно поставиха основите на ICN.Bg Start-up.

icn_pcworld 2 години по-късно ICN.Bg вече беше най-добрият хостинг доставчик в България в класацията на списание PCWorld.

cloud 7 години по-късно ICN.Bg стана първата компания, пуснала Cloud у нас.

business_mail 9 години по-късно ICN.Bg в партньорство с Communigate Systems създаде собствена бизнес имейл услуга.

icnbg_cpanel 10 години по-късно ICN.Bg вече бе сред топ 6 хостинг компании в целия свят, препоръчани от cPanel.

И през цялото това време получихме още много признания и награди за своята дейност – за това, че сме винаги до своите клиенти и партньори и техният бизнес онлайн е „в сигурни ръце“ благодарение на ICN.Bg.

...И ето ни 14 години по-късно, току-що отпразнували рождения си ден. Растем, трупаме опит, помъдряваме и се развиваме! Но стига толкова за нас, защото в историята ни всъщност има други главни герои. Нека видим част от техните причини да продължават да избират ICN.Bg:

14 признания от нашите клиенти

Избрахме 14 от любимите ни коментари от клиенти (трудно ни беше да се ограничим само до 14), които ни зареждат и мотивират да работим още по-усилено. Ще ви ги покажем съвсем истински и неподправени:

1. Не мога да си представя по-добър съпорт. Имам споделен хостинг за 100 кинта на година, а обслужването е сякаш съм хостнал Facebook.com при тях.

2. Много стар клиент съм, но подобно нещо никога не е било. Нямам думи. Просто супер. Благодаря лично на Детелин Илиев от Техническа Поддръжка

3. Както винаги, Шератонски съпорт (5-звезден). Илия удържа на напрегнатия ми тон и ме преведе през стъпките, нужни за да реша проблема си.

4. Благодаря! :)Благодаря Ви, прекрасни професионалисти и - надявам се - хора. Бог да Ви възнагради, а Вашите шефове да утроят заплатите Ви. - Георги - И ние ти благодарим, Георги! След твоята обратна връзка колегите потриват доволно ръце!

5. Ами вижте, аз често си пиша с Amazon , Google.... И определено мога да кажа че ги водите по ниво на обслужване. – не виждаме причина да не можем да се мерим и с тези компании. Все пак гаражите, от които са започнали бизнеса си, са само малко по-големи от нашия:

icn_garage

6. Изключително много благодаря за съдействието!!! :) За пореден път изпъквате с Вашият професионализъм. Многократно съм Ви посочвал като пример за отношение и внимание към вашите клиенти. Благодаря за всичко! Дамян :)

7. Изключително компетентна и светкавична реакция! За мен е чест и удоволствие да бъда Ваш клиент! С най-добри пожелания за здраве и успехи, Цветан Василев – Благодарим ти, Цветан! Клиентите са ни скъпи! (надяваме се съвпадението с имена на известни личности да е напълно случайно)

8. Не съм срещал по адекватно и по експедитивно обслужване през последните 10 години от вашето. Изключително много съм доволен и удовлетворен.

9. Вероятно няма по-добра фирма в България от ICN за хостинг услуги, поради високото ниво на обслуждаве и решаване на проблемите на клиентите, безкористно и почетено. И това се дължи на професионалистите, които работят във фирмата.

10. НЕ знам дали някой чете тези коментари но ЕКИПА НА ICN е невероятен... работя с тях от повече от 10 години ... уникални са и правят неща за вас дори които не са тяхно задължение .... хора възползвайте се от ICN заслужава си всеки вложен лев ... повярвайте !!! – четем, четем! И не спираме да се усмихваме.

11. Благодаря на всички, които се включиха в казуса Вакейшън. Тъй като няма как да оценя всеки поотделно, затова всички получават шестици - все пак е петък, а и официално вече съм в отпуск ;) Шегата а настрана - Благодаря и още веднъж сори, че ви тормозя!Приятна почивка на тези, които почиват, а на останалите лека работа.Иво – Иво, не ни тормозиш! Надяваме се да четеш това и все още да си в отпуск :

12. Вече 10 години ползвам услугите на ICNbg и днес, за пореден път, се убедих, че това е бил правилният избор. В лицето на вашия екип открих хора компетентни и отзивчиви, реагиращи своевременно на конкретен проблем. Задължително трябва да благодаря персонално на Валентин Стефанов и Любомир Александров, които помогнаха днес. С такива специалисти в отбора успеха е неминуем. Успех! – Още веднъж, браво на Вальо и Любо!

13. Петър Косев e уникално добър в рабоата си заслужава да обучава във фирмата ви как да се предоставя висококчесвено облужване. Предполагам, че е чел книгата https://www.amazon.com/Writing-Well-Classic-Guide-Nonfiction/dp/0060891548, защото не ми губи време с празни приказки. Бързи и точни отговори, всеки водещ към репение. Отделно, не се поколеба да предостави extra mile :) – Браво и на Пешо! Командироваме го на Панаира на книгага да трупа още опит, след което е добре дошъл да организира обучение за колегите : )

14. Заслужава на Валентин Стефанов, да бъде вдигната заплатата. Дори това да коства увеличаване на хостинг услугата – ех, този Вальо. Заради него спираме промоциите...

14 любовни обяснения от екипа на ICN.Bg

А колегите са ни не по-малко ценни и важни за успеха на ICN.Bg! Ето какво мотивира и някои от тях да бъдат горди, че са част от нашия екип и да идват с усмивка на работа:

 1. Харесва ми да съм тук. Обичам когато изпращаме клиентите от офиса с усмивка и знам, че сме направили най-доброто, за да им помогнем. – Габриела К., Отдел Продажби

 2. При маркетинга винаги има нещо за хапване, те винаги ядат... – Георги К., Търговски директор

 3. В офиса ни има време, както за работа, така и за забавление всеки ден! – Катерина Т., Маркетинг специалист – Катето ни свири на пиано почти всеки ден и става все по-добра!

 4. Много ми хареса втората вечер от тиймбилдинга на ICN.Bg! Макар да не помня, колегите казват, че и на първата съм си изкарал добре. – Петър К., Отдел Техническа поддръжка

 5. Открих нови приятели, чувството на колегиалност ме предразполага да се чувствам спокойна и сигурна в работна среда. Научавам нови неща всеки ден и не спирам да надграждам знания. Споделям максимата, че най-ценният човек е този, който е ценен заради труда си. – Стиляна К., Отдел Продажби

 6. Емоцията да си в ICN е невероятна! Работя с уникални хора. Те са не само мои колеги. Те са истински професионалисти. Истински приятели. Истинска емоция! – Любомир К., Мениджър Отдел Техническа поддръжка

 7. Работя вече повече от 5 години в компанията и тя ми даде възможност да израствам. Всички сертификати, които взех, целия опит, които натрупах, ме кара да се чувствам сигурен и щастлив с нещата, които ми се случват – Георги Г., Системен администратор

 8. ICN.Bg ме превърна в човека, който съм сега. От малък си обичам да се занимавам със сървъри, рутери, и всякакви видове чаркалаци и в момента се чувствам на точното място! Винаги, когато вляза в офиса получавам нещо като "душевен екстаз". :) Програмирането ми е било винаги в кръвта. Като ученик ходих по олимпиади, а ICN.Bg не само ме подкрепяха през цялото време докато учих, като на всички състезания бях спонсориран от тях, а в последствие повярваха в мен и станах част от екипа. – Павел Н., Главен програмист

 9. ICN.BG e най-добрата фирма! Много ми допада начинът на работа, възможността за развитие, колегите, постоянните иновации в услугите. Харесва ми работата с хората и най-вече различните проекти, по които работим. Обичам работата в екип, защото всички, които работят зад идеята ICN.Bg са страхотни професионалисти. – Владимир В., Мениджър Отдел Системна администрация

 10. На идеята зад тази компания съм изцяло отдаден и това е най-голямото ми удовлетворение. Признавам си, че доста често не успявам да се наспивам :), но за мен най-важно е работата да е свършена и да доставим тази стойност на клиентите, която никой друг не може. Давам цялото си внимание и страст, защото вярвам, че създаваме нещо различно и нещо полезно. За това какво ми дава фирмата на мен – чрез нея превърнах хобито си в работа, което пожелавам на всеки. – Борислав Б., Технически директор

 11. Винаги е забавно в офиса! Без значение колко сме натоварени, с колегите постоянно се шегуваме и смеем. А и винаги има студена бира в хладилника за края на работния ден! – Павлин Г., Системен администратор

 12. Харесва ми, че в ICN.Bg имаме страхотна работна атмосфера и страхотна приятелска среда. Харесва ми, че и от година имам Multisport карта за фитнес. Все още обмислям ползването и, но скоро май ще започна да я ползвам. От понеделник. Или от нова година. – Иван С., Арт директор

 13. Винаги мога да разчитам на колегите от маркетинга, освен между 17:00 и 17:30 - тогава задължително вечерят в офиса! Или играят билярд. – Нико К., Маркетинг специалист

 14. Офисът ни е много готин! Open space, gameroom, готина тераса... – Иван А., Отдел Техническа поддръжка - Ванката все хвали офиса, навярно тук е по-топло, отколкото в тях : )

Равносметката: 14 години изминаха неусетно! За това време изградихме страхотен колектив, създадохме иновативни услуги и спечелихме хиляди клиенти в България и чужбина. И няма да спрем дотук!

Честитим 14-тия рожден ден на ICN.Bg всички наши партньори, колеги и клиенти! И започваме да си търсим торта за 15-тия : )

Етикети: #icnbg #icn-birthday #icnbgoffice #team-building

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе