Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Лицата на хостинга: Велислав Вакарелски и Дигитална агенция Magic Creative

Лицата на хостинга: Велислав Вакарелски и Дигитална агенция Magic Creative

Лицата на хостинга: Велислав Вакарелски и Дигитална агенция Magic Creative

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Велислав Вакарелски е специалист в сферата на SEO и дигитален маркетинг, основател и изпълнителен директор на Дигитална агенция Magic Creative. Зад гърба си има над 10 години професионален опит в управлението на маркетинг кампании и стратегии за успешно представяне на бизнес онлайн. Сертифициран е от Google за АdWords (Search; Display; Mobile; Shopping) и Analytics. Участва активно във всички маркетинг събития. Представяме ви един успешен пример в онлайн средите!

####Хостинг профил

Velislav-vakarelski

Домейн име: magic-creative.bg

Хостинг услуга: RS4; Cloud; Бизнес

Използвам за: Бързо и безпроблемно представяне на нашите клиенти онлайн.

Уебсайт платформа: Най-често използваме WordPress, Magento, OpenCart. За по-бюджетни и натоварени сайтове използваме нашия личен CMS.

Допълнителни услуги: Dedicated IP, SSL, cMailPro

Работя с ICN.Bgот: почти 10 години

####Представете своя онлайн бизнес с няколко думи?

u288

Меджик Криейтив е дигитална агенция, стремяща се към успеха в представянето на бизнеса Ви онлайн. Агенцията стартира дейността си през 2007 г. с основна дейност “Уебдизайн и Реклама”. Постепенно компанията достига статут на All Digital агенция - официално лицензиран партньор на Google, оперираща с AdWords, Bing ads, Facebook Ads и големи български и европейски медийни компании. Към 2017г. компанията оперира с 5 Европейски държави, като цели да увеличи броя им през следващите 3 години.

####Разкажете повече за процеса на разработване на сайтовете на вашите клиенти?

При изграждането на дизайн ние стъпваме на основни показатели, като Вашата целева аудитория, настоящи и бъдещи клиенти и цели. Подхождаме индивидуално към всеки клиент при структуриране на дизайна, чрез комбинация от разговори за технически и визуални ефекти и предоставяне на оптимално решение за представянето им.

####Какви са най-важните качества, които търсите в един хостинг партньор? Защо се спряхте на ICN.Bg?

Нашата основна цел е клиентите ни да получават максимума в представянето си онлайн. Залагайки огромни бюджети за рекламни кампании и SEO, не можем да си позволим почти никакво прекъсване на услугите. За дългогодишен хостинг партньор избрахме ICN.Bg, защото разполагат със специалисти и технологии, с помощта на които предоставят високо качество на услугите и светкавична реакция 24/7.

Случвало ли ви се е сайта ви да бъде атакуван и как се защитавате от опасностите онлайн?

За съжаление да… Случвало се е да пробият WordPress сайтове на наши клиенти през компроментирани плъгини. Отстраняваме проблемните добавки и заразявания с помощта на нашите специалисти, както и с компетентния съпорт на ICN.Bg (който има специално разработен скрипт за улавяне на повечето гадинки). Винаги следим и обновяваме версията на ядрото и всички добавки. Използваме всички възможности за защита от хакерски набези.

####Важни ли са за вас технологичните иновации?

В технологичното време в което живеем, всяка иновация или развитие към такава е от голяма полза. По повод хостинг обслужването... радваме се, че ICN.Bg следва всички тенденции на пазара и предлага висококачествени услуги обхващащи всички нужди на клиента! От друга страна ние създаваме сайтове, които вливат стойност на марката с новаторски визуални ефекти. Функционалност, лесно и добро потребителско изживяване са част от нещата, на които държим в нашите проекти.

####Как сайта ви помага, за да достигате по-лесно до вашите клиенти и да увеличите продажбите си?

Е... може ли такъв въпрос? Нали затова сме “Magic”. Представете си, че магията е някъде там. Влезте в нашия прекрасен уебсайт и сами ще достигнете до отговора.. :)

####Мотивирайте читателите на това интервю?

Връщам се назад във времето, преди 12 години, когато на мода бяха компютърните зали. Не всеки имаше компютър вкъщи. От тези хора бях и аз. С течение на обстоятелствата и с голяма доза късмет, успях да спечеля стационарен компютър от клуба в който “играех”. Това беше повратен момент в моя живот. Бях изправен пред избора да играя игри или да върша нещо смислено. Месец след като се сдобих с компютъра започнах да разглеждам сайтове в мрежата. Тогава си спомням, че ми направиха впечатление имената на сайтовете (домейните). Роди се идеята да си направя собствен сайт.

Нямах представа какво е домейн, хостинг, CMS, notepad++ и т.н. За разлика от това обаче, добре си служех с Google. След много четене и участие в девелопмънт форуми, стигнах до програмата Frontpage. Трябваше ми място за сайта (хостинг). Тогава хората пускаха “сайтове” в hit.bg. За жалост hit.bg не поддържаше php (не, че можех да пиша на php). Първия html сайт беше факт, но той спомогна единствено за увеличаване на интереса ми. Открих “Joomla”. След месеци работа успях да разработя и стартирам успешно първия си успешен уебсайт. Сред сайтовете по това време се котираха много тези за “запознанства” и “флаш игри”. Такъв бе и моят. Месеци по-късно вече се радвах на няколко стотин посетителя дневно. Година по-късно получих предложение за закупуването му. Е, това беше първата ми продажба. Определено бях впечатлен от този тип работа и не след дълго започнах собтвен бизнес с основна дейност “изработка на уебсайтове и реклама”.

За останалото до днес, историята говори. Какъв е извода? Следвайте мечтите си и не спирайте да вярвате и работите над това, което Ви доставя удоволствие!

Етикети: #magento #opencart #magic-creative #cloud #hosting #spodelen-hosting #wordpress #ssl

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе