Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Гергана Кузманова – Маркетинг мениджър на ICN.Bg

Гергана Кузманова – Маркетинг мениджър на ICN.Bg

Гергана Кузманова – Маркетинг мениджър на ICN.Bg

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Представете си най-добрата шефка. Човек с голямо сърце, който първо мисли за другите, след това за себе си, който обича да доставя радост и честичко да глези целия екип, било то с вкусна домашна торта или с топли сандвичи. На нея винаги може да се разчита! Не е ли това най-добрата шефка? Гергана Кузманова – Маркетинг мениджър на ICN.Bg

Здравей, Гери! Целият екип на ICN.Bg казва толкова хубави неща за теб и всички са искрени. Сега ни е интересно да разберем какво мислиш ти за себе си.

И аз мисля само хубави неща за себе си. :) Мисля, че съм оптимистично настроен човек, мисля, че съм усмихната и дори мисля, че съм работлива,... но това определено е само в някои аспекти. Не обичам да подреждам – в това никак не съм добра. :) Не откривам причината да го правя – отново ще си разхвърлям, както само аз си знам. Доказателство за това е бюрото ми, но аз само така успявам да си открия нещата. :) Отдава ми се готвенето. Мисля, че готвя много вкусно :)

Винаги се опитвам да погледна света от гледната точка на другия. Така откривам много неща за себе си. Установявам, че хората са различни, но това не ме дразни, а ми дава по-широк поглед върху нещата. Определям се като изключително добронамерена и либерална и дори по този начин възпитавам сина си, които е на 2г. Отнасям се към него, като към голям човек – с уважение. Съобразявам се повече с неговите желания и с това да си хапва, само когато е гладен и да спи, само когато му се спи. След 18 години, ще ви кажа дали този метод на възпитание е ОК, но аз така ги чувствам нещата.

Как съчетаваш изключително натовареното си ежедневие със семейството?

Опитвам се да приоритизирам нещата, като за мен е много важно да поставя като приоритет семейството пред работата. Забравям за това свое обещание от време на време, но бързо влизам пак в ритъм. Работата ми изисква от мен доста усилена комуникация и вечер, когато се прибера при сина си се налага много да говоря. В момента е във възрастта, в която постоянно задава въпроса: „Какво е това?”, а от мен се очаква да не спирам да отговарям на този въпрос. Много често му пея, но това определено не трябва да се чува от други хора. :) За тяхно добро е. :)

Сестра ми, с която имаме прекрасни взаимоотношения и пожелавам такава сестра на всекиго, ме научи вечер да танцувам с детето си. Пускаме си детски песнички и танцуваме: „Бели пеперудки”, „Патето Яки” , въртим се в кръг, подскачаме и задължително тупваме на земята. Това е страшно зареждащо и ми помага да разпусна след работа, а едновременно с това, е и много приятно прекарано време с детето ми.

Аз харесвам ежедневието си, не го приемам за натоварено. То си е моето ежедневие и аз съм си го направила такова.

Маркетингът за теб е...?

Начин на мислене и начин на възприемане на живота. Маркетингът, който правим в ICN.Bg е различен. Всеки един от нас е част и от маркетинга на фирмата. Всички идеи са родени вътре в екипа ни, те са пропити от нашите емоции, които се опитваме да предадем на потребителя. Нашият маркетинг е съвкупност от комуникацията, добрите идеи и настроението, което създават самия екип. Ние винаги създаваме най-доброто на българския пазар, винаги сме първи с новостите в хостинг индустрията и това е най-добрият маркетинг за една фирма. Благодаря на колегите администратори, програмисти и всички, които създават най-стойностните продукти, защото те правят работата ми изключително лесна.

Какво те кара да се усмихваш?

Това, което винаги ме кара да се усмихна, е семейството ми. Обичам да прекарвам свободното си време с тях. Винаги се усмихвам, когато успея да приспя сина си (това направо си е повод на празник, не само за усмивка :) ) и когато се наведа над него, за да го целуна. Това е най-прекрасният момент от деня ми.

За съжаление има много неща, които могат да откраднат усмивката ми. Не мога да понеса мисълта, че в повечето случаи човешкият живот зависи от пари, а държавата ни никак не помага. Включвам се във възможно най-много благотворителни кампании и винаги намирам начин да даря. Всички мои приятелки вече са се отказали от цветята си за празниците, защото аз успешно ги убеждавам, че могат тази сума да я дарят за болно дете. Мисля, че това е правилно. Аз съм по-щастлива, когато давам надежда на едно дете да живее, отколкото когато получавам букет цветя.

Най-много обичаш да...?

Най-много обичам да.... много неща обичам и не бих могла да кажа кое от тях най-много. Много обичам работата си. Определено ми доставя удоволствие всичко, което върша. Докато се оправям за работа успявам в главата си да дам приоритет на нещата, които трябва да свърша. Това честно казано ми носи „сладка притесненост”. Малко мазохистично, :) но си е така. Казвам си „Колко много неща имам да свърша” и за момент ме обзема паника, в следващия момент вече си представям, кое, как и защо и сладко си се усмихвам на все още непостигнатия успех.

Няма да споменавам, че много обичам да бъда сред семейството си. Мисля, че това е нормално. Обичам да пътувам, да пазарувам...изобщо все неща свързани с кредитната ми карта.

Обожавам да излизам по клубове, но все по-рядко ми се случва. :( Това е нещо, което много ми липсва.

От скоро имам и хоби. :) Купих си професионален фотоапарат и сега се уча да снимам. Стигнала съм до 5 страница от указанието за ползване. :) Добре, че е хубав фотоапарата, снимките ми се получават. ||Етикети: #marketing #marketing-menidzhar #icn-bg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе