Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Георги Велинов - Програмист

Георги Велинов - Програмист

Георги Велинов - Програмист

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Той е от Кирково - едно малко градче, с прекрасна природа в Родопите, до границата ни с Гърция. В момента е на крачка от приключване на магистърска степен - Компютърни системи и технологии в ТУ - София. Първият му спомен с компютър е как със съученици зареждат дискети и се възхищават на способността си да пишат текст :D. За себе си казва, че не е от най - разговорливите хора, но е страхотен приятел. Запознайте се с Георги Велинов!

Photo of Georgi Velinov Как минава един ден на Георги? През повечето време съм на компютър, опивайки се да разширя знанията си или гледайки някой филм. Харесвам това, което правя и се старя да давам най-доброто от себе си. Упорит съм и не съм свикнал да приемам поражение. Уповавам се на мотото: "Проваляш се едва тогава, когато спреш да се опитваш!"

Имаш страст към....? Когато имам свободно време го заделям за спортни занимания - футбол, волейбол, тенис на маса, фитнес... ако трябва да съм честен страстта към спортните занимания е малко под програмирането :D Естествено освен спорт, през свободното си време, се срещам с приятели, обичам и разходките сред природата с половинката си. Не съм ‘нощна птица’ - времето от 2 до 8 сутринта е време за сън (в редки случай и за разпускане с приятели). "Още...")

Каза че имаш две страсти – компютъра и спорта. Мислил ли си как да ги съчетаеш? Например как да спортуваш докато си на компютъра? Да, дори многократно съм го правил. Прекарал съм много часове на на най-известните футболни стадиони по света... чрез компютърни игри, но тръпката от реалното спортуване не може да се сравни. Имам случаи, в които след прибиране от някои спорт, продължавам неговият виртуален еквивалент.

Как си представяш идеалната почивка? Представям си идеалната почивка на някой екзотичен плаж (например някъде из Бора Бора), с приятна компания, разхладителна напитка, волейболно игрище и един лаптоп...

Ти си доста скромна личност. Правил ли си нещо, което би ни изненадало? Най - екстремното нещо, което съм правил досега е скокът с бънджи (цели два пъти :)). Препоръчвам на всеки да опита. Планирам и скок с парашут, но засега е по-скоро като далечно желание.

3 неща, които те влудяват...? Не ми е приятно да ме лъжат (едва ли на някого му харесва). Обичам хората да са преки и искрени с мен. Не храня топли чувства и към рекламата за цифровизацията :)

Мечтаеш за.... Надявам се да продължавам да се развивам професионално и един ден да мога да направя околосветско пътешествие. Вярвам, че няма недостижими цели в живота, стига само истински да ги желаеш и да се трудиш за тях - нищо не идва даром.

На финала - какво ще кажеш за ICN.BG? Радвам се, че станах част от екипа на ICN.bg. Тук хората наистина са приятни и разбрани, всеки разбира от това, което прави, работната обстановка е супер и всичко това допринася за насладата от работа. Страхотен екип!

Етикети: #laptop #kompyutarni-sistemi-i-tehnologii #kompyutar #softueren-model #programist #icn-bg #programirane

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе