Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Димитър Пиперков - техническа поддръжка

Димитър Пиперков - техническа поддръжка

Димитър Пиперков - техническа поддръжка

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Този петък няма да изневерим на рубриката "ICN, добър ден" и ще наваксаме пропуснатите минути за четене като ви представим още един член от екипа на ICN.BG. Димитър Пиперков е минал през немалко работодатели, преди да стигне до настоящата си работа като технически сътрудник в ICN.BG. Харесва да пътува, говори с любов за мотоциклетите и обича всеотдайно своите два породисти ротвайлера. Той е от една порода с истинския "Friendly geek", защото е изключително приветлив, мил и внимателен към хората с които общува!

dido1

Кой е Димитър Пиперков?

Хм, интересен въпрос. Честно казано и аз на моменти се питам същото, защото и аз не мога да се позная. Може би тряба да попитаме някой друг наоколо. :)

В професионален характер от доста време се занимавам с техническа поддръжка. Най-общо казано дейността ми преминава от изграждането и поддръжката на LAN до сървърни сървиси.

В личен аспект съм горд собственик на два породисти ротвайлера, с които ходим на обучение и посещаваме киноложки изложби. Друга моя страст са моторите, като в момента карам курсове за шофьорска книжка категория „А”.


CV-то ти разказва за богат професионален опит, как нaмираш атмосферата в ICN.BG?

Работната атомсфера може да се опише като неповотрима. Работил съм в много компании, някои от които са доста големи, други са по-малки, трети са международни, но като цяло настроението и духа в еипа на ICN.BG са рядко срещано явление в работната среда. Това може би се дължи на факта, че целият екип е много сплотен.

Член си на „ Национален клуб Ротвайлер”. Разкажи ни повече как се зароди влечението ти към четириногите?

О,от рано! Още когато бях дете се радвах на кучетата. По една или друга причина си взех куче едва преди няколко години. През това време обаче научих много за тяхното поведение като цяло.

Имаш два ротвайлера. Би ли се определил като добър стопанин?

Определям се като добър стопанин и най-вече смятам, че съм изключително ОТГОВОРЕН към тях. Представям кучетата на различни киноложки изложби, като реузлтатът от грижите ми е на лице - няколко шампионски титили в различни категории. Доста сериозно се занимавам и с обучението на кучетата, тъй като породата им изисква голямо внимание. Ротвайлерът е куче с много силен и труден характер и поведението им в заобикалящата им среда трябва да бъде на ниво. По никакъв начин не трябва да се позволява каквито и да е било прояви на агресия както към към хора, така и към други животни. Много характерно за тази порода е, че са изключително привързани към собствениците им и именно това ме накара да се влюбя в ротвайлера като порода.

Някой хора смятат ротвайлера за агресивна порода, така ли е?

Не, определено това не е така. Мит е. Според мен няма природно агресивни кучета. Има лоши собственици и ако някое куче ухапе човек, то това е по вина на собственика (не само за ротвайлерите се отнася това), защото кучето преди всичко трябва да е социализирано с хората, трябва да може всеки да го пипне във всяка една ситуация, за което собственикът трябва да се потруди и да отдели време. Това не се постига с 1 час обучение, а с постоянство и труд. Тук е момента, в които искам да отправя благодарности към треньора на „Клуб за спортна дресура Сириус” – Румен Колев, за наставленията и помощта му за обучението на кучетата. Искам да благодаря и на Орлин Миланов – собственикът на развъдника от който взех кучетата, с който и до момента поддържаме връзка.

Остава ли ти време за нещо друго?

Може да прозвучи малко клиширано, но човек има ли желание, винаги намира и време. В този ред на мисли свободното си време обикновенно го отдавам на спорт. Карам агресивни кънки, но определено не можете да ме видите на Паметника на съветската армия. Предпочитам да карам по пътя като правя импровизации - тук парапетче, там стълби, както дойде. Когато съм сред природата се опитвам да се проявявам като фотограф, борейки се с настройките на обектива на фотоапарата. Обичам да разпускам и с игри на билярд 9-та топка.

Сподели една своя мечта за финал?

Цели много, на всичкото отгоре съм сигурен, че ще ги постигна рано или късно. Много съм целенасочен. Това, което желая да стане в най-скоро време, е финализирането и реализирането на мой обществено насочен проект, който няма нищо общо с компютрите и който за момента ще запазя в тайна. :)

dido2

dido4

Етикети: #natsionalen-klub-rotvajler #tehnicheska-poddrazhka #icn-bg #friendly-geek

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе