Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Диляна Миткова - отдел "Продажби"

Диляна Миткова - отдел "Продажби"

Диляна Миткова - отдел "Продажби"

(Обновена: ) | За ICN.Bg

В Международния ден на жената ще ви запознаем с най-нежната душа от екипа на ICN.Bg. Винаги мила, усмихната и любезна, Диди е готова на всичко, за да даде най-доброто обслужване на нашите клиенти. Такава е Диляна в нашите очи. А сега нека разберем какво мисли за себе си тя самата.

Здравей, Диди! Разкажи малко повече за себе си.

Казвам се Диляна Миткова. Родена съм на фаталната дата петък 13-ти, като на този ден винаги имам много късмет, както в професионален, така и в личен план. :) Завършила съм "Икономика на туризма" в УННС. В момента следвам магистратура „Международни икономически отношения със специализация Международна търговия и развитие“. Присъединих се към голямото семейство на ICN.BG през ноември 2010г. и се чувствам наистина щастлива, че съм част от такъв прекрасен колектив.

За себе си мога да кажа, че съм търпелива, много емоционална, истинска романтичка и човек, на който мисля, че може да се разчита :)

Как съчетаваш университета и работата?

Благодарение на проявеното разбиране от страна на моите колежки от отдел „Продажби“, успявам да бъда прилежна студентка и да посещавам повечето лекции. На моменти натоварването идва малко в повече, но когато човек има желание, винаги успява да се справи с поетите ангажименти.

А как се чувстваш на работното си място?

Чувствам , че съм на правилното място, място, на което се доизградих като личност и се научих винаги първо да мисля, преди да действам. :) За мен работното място е като втори дом. Тук идвам с усмивка и прекарвам най-активната част от деня си, заобиколена от приятели, непрекъснато научавам нови неща и се развивам. Работим усърдно и отговорно, а стане ли 16:00 часа значи е време и за заслуженото следобедно кафе на отдел „Продажби”. С една дума - тук е страхотно.

Прави впечатление, че си изключително мила и внимателна с клиентите. Как успяваш винаги да запазваш доброто настроението и любезното си отношение.

Работя с много ентусиазъм и желание. Комукацията с клиенти ме презарежда и ме кара да се чувствам удовлетворена от работата си. Винаги, когато общувам с клиенти, се опитвам първо да се поставя от тяхната позиция и да си представя те какво очакват да получат от нас като обслужване и помощ. Клиентът, избирайки нашата фирма, ни гласува доверие, което ние трябва да оправдаваме непрекъснато, предоставяйки адекватно и безупречно обслужване.

Разтоварваш и се забавляваш като...?

Свободното време ми е изключително ценно и се опитвам да го оползотворявам максимално. В момента чета много интересна книга „Радостта от живота” на Джон Грей, която ме изпълва с много позитивизъм и ми вдъхва увереност и сила. Също така обичам да посещавам фитнес залата, да готвя (понякога сполучливо, а понякога не особено) и не на последно място - да се забавлявам в някой ретро клуб :)

Ако неочаквано ти дойдем на гости какво би ни сготвила?

Хм...много интересен въпрос, в който усещам намек, че скоро май ще имам гости. :) Надявам се идването ви да бъде поне малко очаквано, за да имам възможност да се подготвя и да ви посрещна подобаващо. С много желание бих ви приготвила панирани пилешки хапки с филиран бадем и корнфейкс в комбинация с картофено пюре и салата айсберг. Десерта ще го запазя в тайна :)

Днес е 8ми март. Как ще отбележиш празника и какво би пожелала на нежната половина от аудиторията ни?

В офиса празничната атмосфера е на ниво още от сутринта, след като колегите ни посрещнаха за „добро утро” с микс от шоколадови изкушения и много цветя. От своя страна ние също бяхме подготвени и успяхме да отвъренем на милия жест , като ги нагостихме с различни вкусотий (не приготвени от нас :) ) и се погрижихме да нарушим диетите на всички. Не трябва да забравяме, че днес все пак е петък и за това възнамерявам да посрещна подобаващо празника в присъствието на женска компания с консумация на разумно количество алкохол и много настроение. :)

Искам да пожелая на всички дами да се чувстват обичани не само на днешния ден, а през всеки ден от годината, както и никога да не престават да се усмихват, защото усмивката е тайното оръжие на всяка жена към постигане на дори най- недостижимите цели.

Етикети: #naj-dobroto-obsluzhvane #prodazhbi #icn-bg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе