Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Диана Иванова - отдел "Продажби"

Диана Иванова - отдел "Продажби"

Диана Иванова - отдел "Продажби"

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Днес зад поздрава „ICN, Ни Хао!”, стои Диана Иванова! Тя е част от отдел Продажби и е винаги усмихната и в добро настроение. Обича да пътува до далечни дестинации като Китай и САЩ, но не би отказала да покори и връх Мусала. Запознайте се с нея!

Ни Хао, Диана! Разкажи ни каква личност и каква приятелка си?

Широко скроена и забавна, интересна личност с многостранни интереси - от сгъването на оригами до къмпингуване в планински условия! Смея да кажа, че съм най-добрата приятелка. Всъщност на този въпрос предполагам, че приятелите ми трябва да отговорят. Те заемат много важно място в живота ми и знаят, че винаги могат да разчитат на мен, както и аз на тях!

diana-icn.bg

Знаеш няколко езика и си завършила политология. В момента учиш международни отношения. „Подскажи“ ни повече за твоето образование?

В средното ми образование имах щастието да се сблъскам с най-прекрасния език – китайският. Изключително интересен, различен, красив. Той може да те обогати в най-различни направления, но най-вече те учи на упоритост! Холандският ми в по-голямата си част е базов, а английският в днешно време не е предимство, а необходима характеристика. Бакалавърската си степен завърших миналата година - в сферата на Политическите идеи. Оказа се подходяща специалност за човек като мен, който има интереси в множество области. За момента се специализирам в международните отношения и сферата на сигурността. Важни теми за мен са защитата на човешките права и управлението на хуманитарни кризи, което добре се съчетава с интереса ми към Китай!

Помага ли ти това в работата ?

Специалността ми включва изучаване на поведенчески модели и ефективни комуникативни практики, което ми е изключително полезно за работата в отдел „Продажби”, тъй като тя е свързана с ежедневен контакт с клиенти. „Оптимално полезни и максимално любезни” е мотото, което страхотно би паснало на нашия отдел като то отговаря на личностните качества на всеки един служител на хостинг компания ICN.Bg.

Пътешествала си до най-отдалечени точки по света. Разкажи ни повече за твоите странствания.

Да, пътувала съм до далечни точки, но има още много дестинации, които ме очакват! Пътуванията обогатяват изключително мирогледа на човек и за мен лично беше много полезен опит.

През втората ми година в университета успях по време на лятната ваканция да отскоча до Китай! Не мисля че преживяването ми там може да бъде описано с думи. Единственото, което мога да посъветвам хора, които проявяват интерес към Изтока, е да го посетят!

На следващото лято реших да отскоча до САЩ. Там срещнах много трудности, благодарение на които придобих ценен опит. През повечето време се чувствах като участник във филм, поради факта, че многократно съм гледала американски филми, който са снимани на местата, който посетих!

Какво те впечатли в Пекин и китайската култура?

Първото, което ми направи впечатление е че хората там са безкрайно любезни към чужденци, особено към европейци. Китайците са много усмихнати, позитивни и спокойни, поне в тази част на Китай, която бях аз (Пекин и Тиен Дзин – град близко до Пекин). Обстановката е колоритна и цветна, специфично е, че не е особено чисто. J Това се показва и по филмите, които са снимани в Китай. Иначе казано те са много по-първични от нас по отношение на ежедневните си навици.

В менюто им се включват насекоми на клечка, който аз така и не се престраших да опитам! Но като цяло беше едно от най вълнуващите ми преживявания. Изобщо не ми стигнаха 2 месеца престой там. Пекин е изключителен град с древна история и необятни забележителности. Една от тях беше небезизвестния „Забранен град”, който представлява административния комплекс на управляващите императори в миналото или иначе казано дворец-музей. Името идва от там, че е бил забранен достъпа на обикновените хора в комплекса. Той е толкова колосален, че един ден не стига да го разгледаш с бърза крачка, да не говорим ако искаш да се запознаеш подробно с многовековната му история. Силно препоръчвам на всеки да го посети, изживяването е неповторимо!

diana-icn.bg

diana-icn.bg

Етикети: #kitajski #holandski #kitaj #otdel-prodazhbi #icn-bg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе