Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Борислав Бориславов - системен администратор

Борислав Бориславов - системен администратор

Борислав Бориславов - системен администратор

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Здравей, Боби! Повечето хора знаят, че ти си главният системен администратор и съосновател на ICN.BG. Би ли споделил нещо повече за себе си?

Казвам се Борислав Бориславов. Почти на 25 години съм. Работя във фирмата от самото и създаване през 2004г. За себе си не знам какво би било интересно да разкажа. Питайте.

Веднага ни прави впечатление, че си започнал да работиш за ICN.BG, когато си бил на 17 години. Какво те накара да загърбиш най-сладките си тийнейджърски години и да започнеш работа?

Ooo, в никакъв случай не съм загърбил тийнейджърските си години, напротив, дори и сега мисля, че живея в тях. Работата си е работа, а за купон време винаги се намира.

По-скоро съм закъснял с работата, защото доста време преди това просто прекарвах времето си на компютъра без да правя нещо полезно. Годините ми в гимназията и след това бяха прекрасни, не съм се лишил от нищо, което и връстниците ми са преживяли с малката разлика, че се научих да бъда по-отговорен и да ценя повече времето си. В момента трудно ме различават в свободното си време от осмокласник :)

Колегите ти те наричат „мозъкът на компанията“. Какво даваш на фирмата и какво ти дава тя на теб?

Хехе, благодаря на колегите :)

На идеята зад тази компания съм изцяло отдаден и това е най-голямото ми удовлетворение. Признавам си, че доста често не успявам да се наспивам :), но за мен най-важно е работата да е свършена и да доставим тази стойност на клиентите, която никой друг не може. Давам цялото си внимание и страст, защото вярвам, че създаваме нещо различно и нещо полезно. За това какво ми дава фирмата на мен – чрез нея превърнах хобито си в работа, което пожелавам на всеки.

По какво работиш в момента?

Развиваме едно партньорство с международна компания, което ще донесе много изненади на клиентите на ICN.Bg. Развиваме услуга уникална не само за България и се радвам, че нашата компания е част от нея. Няма как да споделя много за това преди да сме готови да пуснем продукта на пазара, но се ангажирам с това, че отново ще зарадваме потребителите ни. За пореден път първи :)

А веднага след старта на тази услуга, започваме отново нещо интересно, нещо което решава много главоболия на много уеб мастъри.

Забелязваме, че си запален и по екстремните спортове. Ще коментираш ли?

Запален съм по всички спортове. Миналата година един познат каза за мен, че често мога да бъда видян на сърф, ски, мотор, кон, редовно на кола, но винаги ще ме познае пo Apple продукта в ръцете ми. Избрали сте точно снимка, която показва тези мои страсти.

В момента съм с наглезенка на десния крак, така че определено екстремните спортове са предпочитани, в случая футбол. :)

Кой е любимият ти спорт и в кой си най-добър?

Любим спорт нямам, според сезона е. Имам спорт за всеки сезон :)

Когато си любител не е важно колко си добър, а каква емоция ти доставя спорта. Но съм тренирал доста години волейбол, а със ските се чувствам най-сигурен :)

Поровихме се и то злонамерено из архивните ти файлове във facebook и се натъкнахме на това:

„Последните дни навсякъде реклами "подарък за Свети Валентин", питам Ви аз кой е този Валентин? Беден ли е, социално слаб ли е? Защо ще му купуваме подаръци?” Ти как прекара 14-ти февруари?

Прекалено скоро беше този празник, все още не са ми пратили снимки, за да знам как прекарах :)

Имаш страхотно чувство за хумор. Разкажи ни някоя забавна случка с теб.

Охх, забавна случка не мога да се сетя на прима виста. Трябва да ме провокирате да се сетя нещо, но нека видим коментарите, може някой да ме подсети :)

Етикети: #intervyu #administrator #sistemen-administrator

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе