Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Биляна Петкова - отдел "Продажби"

Биляна Петкова - отдел "Продажби"

Биляна Петкова - отдел "Продажби"

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Днес ще ви представим едно от нашите нови попълнения. Тя е част от екипа на ICN.Bg само от няколко месеца и за съвсем кратко време успява да се впише идеално в колектива ни. Биляна всеки ден допринася за перфектно свършената работа на отдел „Продажби“, но и не само за това. С нея денят е изпълнен с много смях и настроение, със забавни истории и шеги. :)

Здравей, Биби! Ти си eнергична, социална, екстремна, креативна, малко шумна и много забавна. Какво би допълнила?

Лепнатият етикет на „малко шумна” ще го приема като градивна критика :) . След това изчерпателно описание за съдържанието на малката ми опаковка, какво ми остана да добавя, освен че не съдържам консерванти.

На пръв поглед всъщност не мисля, че създавам усещане у хората за човек , който е носител на посочените определения, което ме прави и скрита лимонка до момента на моето опознаване.

За себе си бих казала, че по душа съм изключително първосигнална и емоционална. Думите ми често успяват да ме изпреварят, което не рядко ме е въвличало в неловки ситуации, от които все пак успявам да се измъкна. Обичам да съм искрена и открита с околните. Смятам, че това е верният път към хората, но понякога оставам с впечатлението, че само аз вървя по този път.

Интересното при мен е, че съм родена в деня на голямата промяна 10 ноември 1989 г., точно в 00:00ч. Случайно или не, голяма част от събитията в моя живот са белязани под знака на промяната, новостите, независимостта.

Иначе, както вече споменах, съм на 23 години. Завършила съм „Икономическа социология”, а в момента се боря за магистърска степен по специалност „Маркетинг”.

Ти си част от екипа на ICN.Bg от съвсем скоро, но всички ние те чувстваме така, сякаш си с нас от самото начало. На какво се дължи това според теб?

Работата в ICN.Bg до голяма степен изисква сътрудничество между индивидуалните умения на всеки един от нас и конструктивната обратна връзка. За да бъдем ефективни и за да могат нещата да се случват по правилния начин, трябва да бъдем добър екип. Изграждането му не би било възможно, ако ние помежду си не бъдем приятели, ако не умеем да се забавляваме заедно.

Още от първата седмица на моето постъпване тук усетих, че средата е изключително приветлива , позитивна и градивна. Хората, които ме заобикалят са широко скроени и всестранно развити. Това за мен е истинско богатство, което ми носи ежедневен положителен заряд. Обичам да съм позитивна и добронамерена към заобикалящите ме колеги. Никога не работя с лошо настроение, просто блокирам, когато трябва да се занимавам с негативни емоции.

Да живееш на ръба за теб е удоволствие. Разкажи ни повече за екстремния си начин на живот.

Обичам да експериментирам и съм винаги отворена за новото и различното, но не мисля, че водя екстремен начин на живот. Като всеки млад човек се стремя да разнообразявам ежедневието си с различни алтернативни спортове. На този етап съм изпробвала карането на сноуборд и велосипед, конната езда и скалното катерене . Известно време практикувах бразилското бойното изкуство капойера, но така и не успях да се справя със свиренето на звучните музикални инструмент биримбау и пандейро. :)

Близките хора около мен много често ми казват, че заминавайки да карам, например сноуборд, за няколко дни, се чувстват сякаш ме изпращат на война, никога не знаят дали ще се върна цяла.

През месец май ми предстои двудневен тур с каяк по течението на река Искър. Пожелайте ми успех!

С колело, с влак или пък с парапланер, ти обожаваш да пътуваш. Кое е най-запомнящото се място, на което си била?

Ако може да комбинирам и трите в едно пътешествие би било повече от прекрасно.Като цяло от много време кроя планове да изпробвам възможностите на парапланера, надявам се това лято да успея да полетя :) .

Преди няколко години осъществих двуседмично пътешествие с влак, което включваше различни държави като Швейцария, Австрия, Франция, Унгария. По пътя попаднах на удивително красиви места, но за мен най- запомнящото се и вдъхновяващо място остава именно в България. Говоря за родното село на моята баба Люти брод. На запад от него се извисяват едни от най-интересните скални образувания на Искърския пролом- Ритлите. Мястото притежава завидна красота и необяснима мистика. Селото носи своето очарование във всеки един от сезоните.

След тази скромна реклама, очаквам процентът на турситически посещения в селото рязко да нарастне :) ||

Етикети: #marketing #prodazhbi #icn-bg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе