Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > ICN.Bg с 1-во и 2-ро място в две категории на „Годишни награди на b2b Мedia 2017”

ICN.Bg с 1-во и 2-ро място в две категории на „Годишни награди на b2b Мedia 2017”

ICN.Bg с 1-во и 2-ро място в две категории на „Годишни награди на b2b Мedia 2017”

(Обновена: ) | За ICN.Bg

ICN.Bg спечели 1-во и 2-ро място в две категории съответно в категориите „Бизнес проект на годината“ и „Бизнес сделка на годината“ на „Годишните награди на b2b Media 2017” след успешното внедряване на софтуера cMailPro в три чуждестранни телекома.

Събитието, отличаващо най-добрите предприемачи и компании в сферата на иновациите, се проведе за трети пореден път, на 05.07.2017г. от 19:00 часа в зала 42 на НДК. Официалната церемония беше съпътствана от жури, което даде своите оценки не само за иновациите на идеите, но и за ефективността от тяхното прилагане.

Компаниите-участници се състезаваха в 23 различни категории, като призът за млад предприемач на 2017г. грабна Владимир Тенев от Robinhood, а Кредисимо АД спечели Голямата награда Иновация на годината. Официален гост на събитието беше Стамен Янев, който връчи наградата за 1-во място за „Инвеститор с визия“ на Behr-Hella Thermocontrol България. На събитието в НДК за пръв път се приемаха номинации от нови категории, свързани с Работодателска кампания и Мобилни иновации. Всички категории и печeлившите участници по тях може да видите тук.

Партньор на церемонията по награждаването на най-добрите предприемачи през 2017, беше Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

ICN.Bg спечели гласовете на журито в категориите „Бизнес проект на годината“ и „Бизнес сделка на годината“ и взе съответно 1-во и 2-ро място със своя проект за внедряване на обединено комуникационно решение cMailPro в портфолиото от услуги на Националния телеком на Шри Ланка, както и на поделенията на телекомуникационния гигант Orange в Тунис и Мавриций. Така вече българският софтуерен продукт се предлага на близо 19,5 млн. потребители по цял свят. Платформата представлява професионална имейл услуга, предлагаща широк набор от бизнес комуникационни приложения, като интегрирани календар, чат, системи за управление на контактите, съхранение, споделяне на файлове и други полезни инструменти.

Софтуерният продукт създаден от ICN.Bg се радва на силен интерес, тъй като всички комуникационни канали, от които се нуждае всеки един бизнес, са организирани „под един покрив“ и могат да се достъпят лесно директно през уеб мейл. Допълнителна добавена стойност, която cMailPro предоставя на бизнесите, е високото ниво на сигурност, осигурено чрез криптиране на данните.

Повече за иновативния комуникационен продукт cMailPro, който вече се предлага в над 5 страни, можете да прочетете тук.

b2b-awards-2017

Етикети: #cmailpro #elektronna-poshta #hosting #ueb-mejl #icn-bg #telekomunikatsiya #ucaas #komunikatsiya #шри-ланка #национален-телеком-мавриций #chat #kriptirane #телеком #telecom #communications #obedineno-komunikatsionno-reshenie #telefoniya

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе